Ja

8 sjove og frække kostumer

Fastelavn står for døren og det kræver et festligt kostume! 😅 Sidste år var jeg klædt ud som en sort Cat woman, da jeg nærmest kun ejer sort tøj, var det helt oplagt. I løbet af aftenen hoppede jeg dog i et lidt sjovere kostume, som kan ses på billedet. En fastelavnfest bliver altså meget sjovere i et sjovt kostume, så derfor har jeg fundet 8 sjove og lidt anderledes kostumer og der er mange flere af dem hvor du kommer fra 😄 hæhæ

12592786_1671279939796786_6941318537859930524_n

oiu oiuy

 

// 1.her // 2.her // 3.her // 4.her // 5.her // 6.her // 7.her // 8.her //

Jeg kan personligt bedst lide de lidt “fjollede” kostumer og er helt vildt med Eva og Adam kostumet 😅 Tænker ikke at man nødvendigvis behøver at komme som par, men sagtens kan være klædt ud med en veninde. Find Holger og den frække nonne er også en af mine favoritter, men er nok også et af de kostumer som er nemme selv at bikse sammen med nogle gamle klude, hvis man ikke gider ud og investere i det helt store. 😜

 

Hvilket fastelavnkostume kan du bedst lide? 😁

 

blog-signaturThis Post Has 5 Comments

 1. Sarah Posin

  Ja desværre :-/ Det er jeg ked af. Prøv evt. at google kostumet og se om der skulle komme noget op?
  Held og lykke med søgningen

  Knus <3

 2. Caroline

  Nårh okay øv 🙂

 3. Sarah Posin

  Hej Caroline 🙂
  Det var faktisk ikke mit, så jeg kan ikke engang svare dig på hvor det kan købes? :-/

 4. Caroline

  Hvor har du købt dit Ninja turtels kostume?

 5. Caroline

  Hvor har du købt dit Ninja turtles kostume?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.