Re

Fyldigere øjenbryn på kun 2 uger…

Affiliate Jeg har ikke brugt Revitalash serum til øjenbryn mere end 2 uger. Folk omkring mig var begyndt at kommentere mine øjenbryn og jeg tænkte ‘hvad fanden er der med de bryn?‘ Jeg kunne ikke selv se resultatet, men efter jeg tog et billede her forleden og satte det op imod mit før billede, inden jeg påbegyndte Revitalash Eyebrown – kan jeg virkelig tydeligt se forskel!

» Køb Revitalash Eyebrown Serum her

Jeg har altid haft fine bryn, men lidt tynde i det, så derfor har jeg altid tegnet eller markeret dem op, svagt med en streg. På det sidste havde jeg godt bemærket, at det ikke længere var så nødvendigt at markere dem op.  Jeg kan virkelig godt selv se, nu hvor billederne bliver sat op imod hinanden, at der er sket ret meget, på meget kort tid! 😜

Endnu engang kan det bare bekræftes at både M2 beauté og Revitalash virkelig skaber synlige resultater, om det så er længere øjenvipper eller fyldigere bryn!

Har du selv fået resultater med et af mærkerne? 😍This Post Has One Comment

  1. Pingback: TILBUD: 6 hjemmesider du skal holde øje med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.