Træning

Kom og træn (GRATIS) med mig!

I samarbejde med RENR, afholder vi næste torsdag (d. 21/9) en gratis træning i det fri. Har du lyst til at være med til atgive den fuld gas, til fed musik og god stemning? Så kan jeg allerede afsløre, at der kommer en masse lækre øvelser for både styrke og puls – øvelser som du kan tage med i din egen træning.

Eventet er ganske gratis og der vil være en gratis (stor og lækker) goodiebag til de første 20 tilmeldte, så skynd dig at tilmeld dig eventet! 💪

TILMELD DIG » HER


Sted: Risskov skov (det grønne arial, ved træningsudstyret)

Dato: Torsdag d. 21/9 – 17

Tid: kl. 18-19


Jeg har været så heldig, at teame op med @tinerasm, som er mega sej til crossfit og vi vil køre jer igennem 60 minutters træning, med en masse øvelser, som du kan bringe videre i din egen træning. Tag din ven, veninde, kollager, mor eller hvem du lige tænker, under armen og lad os få lidt sved på panden! Alle kan være med!

Du vil få mulighed for at smage på de lækre nye proteinprodukter fra RENR og har du nogle spørgsmål til træning, kost, bloggeri eller noget helt fjerde, så kom endelig og spørg mig på selve dagen. 😊❤

Jeg håber vi ses til et MEGA fedt event!This Post Has 2 Comments

  1. Sarah Posin

    Hej Caroline

    Beklager jeg først har set din besked nu – fik du fat i den goodiebag? 🙂

    Knus Sarah

  2. Caroline gregersen

    Heej 🙂 glæder mig til idag! Hvordan ved Jeg, om jeg er blevet tilmeldt og om jeg er en af de 20 første? 😉 mvh Caroline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.