Jaa

Video: Hjemmetræning for lé booty!

Endelig har jeg fået anskaffet mig en elastik.. Normalt bruger jeg gerne elastikker som en del af min træning, enten som en del af et super sæt eller som en aktiveringsøvelser inden min træning. Generelt synes jeg at man får rigtig god muskelkontakt, når man bruger elastikker og hvis man laver mange kontrolret gentagelser får man virkelig syret musklerne til.. love it!

Jeg er sikkert ikke den eneste her, som synes det ofte kan være en smule presset at få tilpasset dagens træning? Som regel prioriterer jeg træning ret højt, men end imellem kan det være svært at nå det hele – derfor har jeg skaffet mig en træningsmåtte og en elastik til træning, så jeg nemt kan lave en lynhurtig og effektiv hjemmetræning!

Jeg elsker at kombinere mine træninger, alt fra crossfit til træning med elastikker. Når folk spørg mig, om hjemmetræning er godt nok? så er mit svar umiddelbart ja, at altid er bedre end ingenting. Hvis man såvel føler at man kan yde sit bedste og presse sig selv, som der skal til for at opnå resultater… så synes jeg det er alletiders!


Link til elastikker – letMiddel, hård


Hvis jeg selv træner hjemme på stuegulvet, så har jeg et par ting som skal til, for at træningen bliver god.

1) jeg skifter altid til træningstøj! Så er jeg ligesom klar til at få sved på panden og der er ikke noget som strammer hist og pist og bevægligheden er derfor bedre.

2) en træningsmåtte er uundværlig, da trægulv ikke er så behageligt at bevæge sig på – og så står man også meget mere stabilt! Du kan finde en billig træningsmåtte i linket HER

3) minimum 20 min. træning, uden pauser. Du kan evt. sammensætte et program som dette, hvor det fungerer som en slags cirkeltræning. Sæt uret og hold først pause, når uret ringer – på den måde får du mere ud af de få minutter du træner.


Jeg håber i kan bruge øvelserne her eller i så fald få inspiration til dit eget træningsprogram hjemme i stuen 😊  Har du nogle spørgsmål til øvelserne eller har du et ønske til næste video? så smid endelig en kommentar i feltet!

Go’ mandag & rigtig god træning!

AffiliateThis Post Has One Comment

  1. Pingback: Hjemmetræning ⇒ Sådan træner du overkrop med elastik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.