Untitled 1

Hokkaido suppe & sprøde fritter

Det er ved at være et par dage siden, at jeg købte det her lille hokkaido græskar. Jeg købte det i Føtex, men de fleste supermarkeder forhandler også Hokkaido græskar. Det var planen at jeg ville lave en lækker spicy hokkaido suppe, som jeg gjorde sidste år (se opskriften her) –  men jeg skiftede mening og ville prøve de såkaldte hokkaido-fritter.. Græskar/chili suppe med græskarkerner, creme fraise og fritter. Suppen er en snyde suppe.. eller det vil sige, den nemme fra frysedisken 😉 Men lækker var den og super nemt, når man ikke orker det helt store kokkeshow.

untitled-2

Der er en del af jer som har efterspurgt opskriften, efter jeg postede billedet på min instagram – men ja! Det er en fucking snydesuppe på frost 😊 beklager! Hvis du gerne vil lave en græskar suppe fra bunden, så kan du finde min tidligere opskrift >>her og den er altså super simpel og virkelig lækker! (host host! bedre end den her suppe fra frost)

15032775_1794091237515655_3242403066962586016_n

untitled-1

Nå… nu til fritterne! 😊 De er virkelig gode og bestemt ikke sidste gang jeg laver dem! Jeg bagte dem egentlig bare i ovnen på 200 grader i ca. 15 min. med lidt olivenolie, salt og krydderier på.

Næste gang jeg skal lave dem, vil jeg lige huske at rode lidt rundt i dem, så de får lidt på begge sider (blot et lille tip, hvis du skal lave dem) Så bliver de nemlig sprøde på begge sider. 👌

Kender du andre sjove opskrifter man skal prøve, nu hvor det jo boomer med hokkaido græskar i butikkerne? 😋

sarah posin - signatureThis Post Has 5 Comments

 1. Gunhild Colijn

  Skal man ikke have skrællen af??? Til fritterne altså?

 2. Pingback: Hokkaido opskrift → Fyldt, bagt Hokkaido græskar

 3. Pingback: Opskrifter: Her er de bedste & sunde opskrifter for 2016

 4. Sarah Posin

  Hej Mette 🙂
  Ja jeg var virkelig også selv imponeret over hvor lækre de blev. Lavede dem forleden for panden, stegt i olie – de blev bare endnu bedre og meget mere strøde 😉 Skal nok se om jeg kan bikse flere opskrifter sammen.

  Knus Sarah

 5. Mette

  min favorit er helt klart fritterne, håber du laver flere artikler indenfor dette

  Hilsen
  Mette
  http://www.fitnesskurven.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.