Warning: getimagesize(/home/www/sarahposin.com/wp-content/uploadshttps://sarahposin.com/wp-content/uploads/2015/07/mål.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/sarahposin.com/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 121
Mål

Hvad er mit næste mål?

Der er sket rigtig mange ting i mit liv de seneste par år. Ting som har fået mig til at søge i en lidt anden retning end hvad jeg egentlig havde planlagt..
Efter min 6 årige uddannelse som tøj designer på TEKO, har jeg valgt at tage et skift i mit liv. Som i sikkert har fundet ud af valgte jeg sidste år at give mig selv den udfordring at stille op i bikini fitness. Det gik over alle forventninger og jeg må indrømme at jeg er blevet en smule bidt af alt det her træning og aspektet i den sunde livstil. sNyt mål er sat og nye spændende udfordringer er i sigte! Fra August er der nye boller på suppen og jeg glæder mig som et lille barn til at kunne dele ud af mine erfaringer i form af personlig træning, kostplaner og fede boot camps. 😛 Jeg har allieret mig med et af danmarks bedste teams og jeg kan næsten ikke vente med at løfte sløret og fortælle hvem det er! 😉

Det forbliver en hemmelighed lidt endnu, men har du et gæt til hvem det kan være..? 😀 smid gerne dit bud i kommentarfeltet.

sarah-posin-logo-blogThis Post Has 2 Comments

  1. Zenia

    Team fisker de bedste og sødeste piger, er friske fisker piger

  2. Mette

    Det kan da næsten kun være Fisker-perfomance 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.