T

Italiensk sommer is, med rene råvarer!

Hvilken is fortrækker du? Personligt elsker jeg Italiensk is og kunne simpelthen spise det hver eneste dag.. men det går nok ikke!😅  Sidste år kom vi en del på Misto, som netop var en lille italiensk is-biks som lå i en sidegade, hvor vi bor. Den er desværre lukket og derfor er jeg lidt på udkig efter nye lækre issteder.. 😋 

13307276_1718556441735802_8368815414037855134_n

Hvilke issteder kan du anbefale?

Jeg har netop testet og smagt disse lækre italiske is, i en lille praktisk ‘to go’ bøtte! Hvis i har fulgt med på min snap chat, har i sikkert lagt mærke til de lækre små italienske is, jeg får i ny og næ. 😆 Små, mættende proteinrige is fra Kramer’s.

Det er netop Italiensk is, lavet med rene råvarer, uden alle mulige mærkelig tilsætningsstoffer – super lækkert! 👌 ..og så er jeg især helt tosset med den her med lakrids 🤗

IMG_3628

IMG_3625

IMG_3584

Indtil videre kan isene findes i bla. butikker som Søsternegrene café, ren kost og krop (Jægergårdsgade århus), Seier fitness (århus), Kvickly (Odder) og Superbrugsen (hasselager) 😋 Og de er så småt på vej i flere butikker!

Hvilke steder kan du anbefale at købe sommerens is? smid dit bedste sted i kommentarfeletet under indlægget. Ha’ en dejlig dag! ✌

sarah posin - signature

 This Post Has 2 Comments

  1. Sarah Posin

    Ja Dolce Vita er også super lækkert! 😀
    Mmmh.. hjemmelavet! Det gad jeg godt smage hehe 😉

  2. Christina

    Dolche vita i Bruuns eller min egen hjemmelavet ha ha😃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.