Elastik

Stramme, faste baller med elastik!

En del af jer har spurgt efter den såkaldte ‘booty elastik‘, som jeg tidligere viste på min instagram profil. Jeg har sendt en del links afsted, men jeg vil naturligvis gerne dele linket med jer alle. I den anledning har jeg strikket en lille booty video sammen, som i kan finde i indlægget her. Kig med her..

Link: Find din booty elastik i linket her

Her er  7 gode booty øvelser, som du enten kan lave som en del af den hjemmetræning, i fitness centeret, på hotelværelset eller hvor du befinder dig henne. Træningsprogrammet er strikket således sammen, at du laver 7 øvelser i streg, 10 gentagelser, 5 runder.

Jeg håber i vil elske øvelserne og ikke mindst få sat lidt liv i ballerne 😉

God fornøjelse!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sarah Posin

Tak fordi du følger med! Her deler jeg alt indenfor træning, sunde opskrifter, pige ting og meget mere - så netop du kan få glæde af det! - Sarah Posin