On

Proteinrig OVERNIGHT OATS!

Morgenmad er helt klart et af de måltider, som er svært for mig at skulle undvære. Jeg er ofte skrup-sulten om morgnen og fungerer bare bedst, med mad i maven. Jeg bruger ikke længe på at forberede min morgenmad og kan egentlig godt lide, at det hele kan gå lidt hurtigt og er lige til. Normalt ender det ud i noget så fancy som havregryn eller skyr, men forleden kastede jeg mig ud i en lille portion OVERNIGHT OATS (med ekstra protein) og det kan virkelig anbefales! Derfor deler jeg den ellers meget simple opskrifter med jer, hvis nogen er i tvivl om hvordan man laver det:

OPSKRIFT PÅ OVERNIGHT OATS:

  • 50 g havregryn
  • 1. spsk Chiafrø
  • 1. spsk proteinpulver (vanilje) eller en klat yoghurt/skyr
  • Havredrik, soyadrik, risdrik, mandeldrik mælk eller vand? På billedet ovenover, har jeg skrevet 50 g – jeg fandt ud af at det ikke var nok væske. Hæld derfor væske til det nogenlunde dækker toppen af dine gryn, da både havregryn og chiafrø suger en del væske.

Lad portionen stå natten over og du har en sund, lækker og proteinrig portion morgenmad, til dagen efter!

Jeg har før set hoteller eller brunch steder, som laver de her overnight oats, hvor de bla. tilføjer nødder, rosiner og kanel. Måske man skulle prøver at udvide opskriften? 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sarah Posin

Tak fordi du følger med! Her deler jeg alt indenfor træning, sunde opskrifter, pige ting og meget mere - så netop du kan få glæde af det! - Sarah Posin