Covernp

En sko til både fitness & hverdag!

Så skete det langt om længe.. 😌 Nye træningssko og jeg har endda fundet de helt perfekte!

Jeg er squ lidt mærkelig hvad der angår nye og gamle ting, så som tøj og sko hehe 😅 Jeg prøver så vidt som muligt, altid at beholde mine ting, indtil de er total færdig og gennem slidte! Og hvis jeg overvejer at købe nye ting, tænker jeg over det så længe, at det næsten er udsolgt når jeg kommer så langt 😂 typisk mig!

Nu slog jeg til! Og har langt om længe fundet de helt perfekte sko, som både kan bruges til styrketræning og hverdagsbrug – så bliver det vidst ikke meget bedre! 👌

14199731_1756740937917352_4625933859548801675_n

 

14184450_1756740897917356_7284626317613664902_n

Indtil videre er det her de bedste sko jeg længe har haft! De er simpelthen så bløde og lette, at det nærmest føles som om man ingen sko har på. Samtidig er de super nemme at glide i, uden at skulle man behøver at snørre op og i. ☺

Nike Air Presto, fås i flere forskellige farver – bla. hvid som jeg synes er mega mega seje! 😍 Dog valgte jeg de sorte, da det passer lidt bedre til det vejr vi snart går imøde. UPS! Jeg har lige en lille tilføjelse hvad angår størrelser af de her Nike sneakers. Da den springer fra 36,5 til 38, skal man lige vudere om man ønsker den stram eller lidt løsere. Jeg bruger normalt selv en størrelse 37,5 i Nike og her føles 38 lidt til den store side (da skoen er lavet af stof i snuden) Men derimod blev en 36,5 lidt til den stramme side. Så hvis man ligger i samme størrelse som jeg, bliver man nødt til at gå lidt på kompromis, om man er til det ene eller andet. 😁✌

prestopn

Nike Air Presto  her )

HOV! lige nu er modellen her sat net med -20% på Zalando.dk 🤗 wehuu! Find den direkte i linket ovenover.

Hvilken Nike model kan du anbefale, når det både skal være en sko til træning og hverdag? ☺

sarah posin - signature

AffiliateThis Post Has 4 Comments

 1. Sarah Posin

  Det kan du tro Katrine! 🙂
  Mine tights er fra Puma, du får lige et direkte link her -> http://bit.ly/2bwPEYj
  Medhensyn til størrelsen, så plejer jeg normlat at bruge størrelse small, men føler faktisk godt at de kunne være xsmall 🙂

 2. Katrine

  Hej Sarah
  Må jeg spørge hvor de tights du har på, er fra? Evt. link hvis du har det 🙂

 3. Sarah Posin

  Hejsa Tina
  Uh ja! Den model har jeg også tit kigget på, den fåes nemlig i mange fine farver (Y)
  Mine tights er fra Puma – Smider lige et link til dem her 🙂 → http://bit.ly/2bwPEYj

  Knus Sarah

 4. Tina

  Super fede sko…. Elsker Nike 😍 Selv har forelskede mig i Nike Air Zoom Pegasus i alle farver 🙈 Hvad er det for tights du har på ??????????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.