Cover

SPAR -25% på ALT i Sportmaster

(Affiliate) Weekenden ud kører Sportmaster -25% på hele hjemmesiden og jeg har derfor fundet et par lækre ting, som man altid kan bruge i sin træningsgarderobe.. 😍 Jeg har blandt andet kigget på de her lækre Adidas Ultra Boost længe og har virkelig overvejet at købe et par? Kan du anbefale dem? eller hvilke sko kan du anbefale til løbe?

Jeg har bla også fundet den er lækre regntætte taske fra Rains, som kan bruges til alle mulige anledninger – også træning. Den minder meget om den taske vi kender fra By Malene Birger (som jeg også selv har) den her er bare regn tæt og ikke nær så stor 👌

1. HER, 2. HER, 3 HER, 4. HER, 5.HER, 6. HER, 7. HER |

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sarah Posin

Tak fordi du følger med! Her deler jeg alt indenfor træning, sunde opskrifter, pige ting og meget mere - så netop du kan få glæde af det! - Sarah Posin