Spørgsmål Cover

Stil mig et spørgsmål & få svar | Maj 16

Jeg modtager en hel bunke mail hver eneste dag og hold nu op hvor er det bare fedt – bliv endelig ved med det! 👏 Jeg forsøger i hærdigt at svare jer alle, men det er ikke altid jeg når omkring alle. Derfor samler jeg op 1 gang i måneden, hvor jeg her på bloggen svarer på de spørgsmål som er blevet stillet. Håber i synes godt om ideen og tag godt imod spørgsmålene! ❤️

Untitled-1Ligger du selv inde med et spørgsmål eller noget som du ønsker at få svar på? Klik på knappen og smid dit spørgsmål afsted. Alle afsendere er anonyme, men jeg vælger at dele spørgsmålene så alle kan få glæde af det ☺️

Kan du give en guide-line til de forskellige slags preworkout? Jeg søger det bedste pre-workout med mere energi i til træning. Noget der øger fokus og der er med til at øge fedtforbrændingen (efterforbrandningen) og indeholder BCAA.

Jeg er ikke den store ekspert indenfor pre-workout verdenen 😄 men har da prøvet en del forskellige varianter. Jeg er dog gået lidt væk fra det igen, da jeg hurtigt følte at jeg skulle have det, for at jeg kunne træne. Samtidlig var blev jeg også lidt skeptisk overfor hvilke stoffet jeg puttede i min krop. Nu holder jeg mig egentlig bare til ganske normal kaffe, koffeinpiller eller energidrikke i ny og næ. Hvis du søger efter en god pre-workout som smager godt og som indholder BCAA, kan jeg anbefale Bodylab Pre -Workout, som kan fås i fire forskellige smagsvarianter 😋

 

Vil du stadig anbefale wiggle.com og compressyourself.com?

Der er mange sider jeg kan anbefale – søger du compressions tights som 2XU og Skins, forhandler Wiggle.com ikke længere disse mærker. Jeg er blevet ret glad for cooltights.dk som har et bredt udvalg af kompressions tights, med ofte gode rabatter og special tilbud! 👌

 

Tager du nogenside på hold i fitnessworld? – hvis ja, hvilken?

Ja det gør jeg. 😜 Det varierer faktisk lidt fra måned til måned, hvad jeg har lyst til at træne. Af og til hopper jeg på et hold for at finde motivation og inspiration til min egen træning og det kan være hold som TRX, boksetræning, kettlecross, puls/styrke og Bodyfit – de minder lidt om den måde jeg selv træner på i hverdagene og det giver mig ligesom et frisk pust til min egen træning. 😊

 

Hvordan håndterer du upassende kommentarer fra folk omkring muskler? Jeg elsker at styrketræne, men folks kommentarer såsom “se hvor store dine arme er” og “prøv lige at se de armmuskler” – har gjort mig meget usikker omkring det at se trænet ud, hvilket jo er ærgeligt.

Jeg kan sagtens forstå dine frustationer! Jeg synes selv det er lidt træls at møde de kommentarer og man kan hurtigt føle sig usikker i hvorvidt om de synes det er for meget eller ser for voldsomt ud. Man føler sig ikke specielt feminin, når man møder kommentarer som disse. Tror ikke nødvendigvis de siger det af en negativt mening – tværtimod tror jeg nærmere det er fordi de synes det ser pænt ud og at de selv ønsker at kunne opnå samme resultat. Ofte når jeg møder folk med disse kommentarer kan jeg godt finde på at sige “Tak, jeg er også bom stærk” eller “synes du det ser for voldsomt ud?” her er de nemlig nødt til at svare tilbage 😏 hehe. – ofte plejer de så at svare pænt tilbage og sige at de synes det ser pænt ud.

 

Har du et godt tip til hvordan jeg bedst og nemmest – mindst smertefuldt at sige – får kæresten(der er overvægtig) til at tabe sig, spise sundt og være aktiv?

Det er måske lidt et ømt punkt for os piger, at få af vide at vi skal tage os sammen og tabe os 😅 men på den anden side vil vi jo også gerne have det af vide, hvis det er på vej ud på et sidespor – så jeg synes det er super fedt at du ønsker det bedste for din kæreste! Hvis det var mig som skulle sige det, så tror jeg at jeg ville spørge om hun havde lyst til at tage med op og træne? lave mad til hende (sundt mad) og gøre tingene til en slags livstil for jer begge, så det ikke kun er hendes pligt. På den måde vil hun heller ikke tænke at du synes hun skal tabe sig, men derimod at du ønsker at lave nogle ting med hende ☺️

 

Lever du af at blogge, eller har du arbejde eller uddannelse ved siden af? 🙂

Jeg blogger på fuldtid. Det kan til tider være hårdt, da jeg sidder meget alene med alt og det derfor kunne være rart at have kollegaer at spare med i hverdagen. Jeg søger et deltidsjob eller andet, hvor jeg har mulighed for at få lidt af begge ting, men ja.. lige nu blogger jeg 😁

 

Er det bedst at træne om morgenen uden at have spist? det gør jeg tit for at spare tid, men er det en dum ide? 🙂

Jeg vil ikke mener at det er en dum idé, hvis du føler du stadig har energi og kan yde dit bedste, så kan jeg ikke se nogen farer for det 😊 Kan godt forstå at du vil spare tiden om morgnen, da morgenmaden jo lige tager lidt tid at falde på plads i maven. Har du lyst til lige at få lidt i maven for at tage den værste sult, kan du spise et æble, banan eller lave en lille smoothie du kan tage med på vejen til træning.

 

Jeg er lige i en periode, hvor jeg spiser utrolig meget usundt – Jeg tager ikke på af det, men erstatter mine måltider med chokolade og slik. Jeg vil gerne ud af det og tabe en smule fedt.  Jeg kan også sagtens klare det i et stykke tid, men falder hurtigt i igen. Hvis du var i min situation, hvad ville du så gøre?

Så snart du smider nogle af dine dårlige vaner, såsom for meget slik og sødesager, så vil du helt klart opleve at der sker fremskridt i forhold til din fedtprocent. Jeg vil helt klart anbefale at du laver en slags “regl” for dig selv, om at du skal indtage så og så mange grøntsager på en dag – f.eks min. 500 gram fordelt udover hele dagen og selvfølgelig sørge for at få proteiner til dine måltider. På den måde vil du hurtigt føle dig mere mæt i løbet af dagen og du vil ikke crave søde sager på samme måde. Det tager lige lidt tid at vænne sig til noget nyt, da det er en vane for dig at du får dit lille sukker kick ☺️ Samtidlig vil jeg også sige at det er helt OK at spise slik, chokolade og andre søde sager – det gør jeg også selv! Jeg er selvfølgelig lidt rutineret og har været vant til at køre det her ræs længe nu, men en ting som har hjulpet mig meget er at sætte f.eks 2 dage op i ugen hvor der er plads til lidt sødt. Hvis jeg ved jeg sal noget i løbet af ugen, så bruger jeg en af mine dage her og ellers holder jeg nallerne fra det de andre dage i ugen. På den måde sætter man også mere pris på det “usunde” og de “sunde dage”. Skal du hjem til din mormor eller et andet arrangement hvor du ved at der vil blive serveret kage og andre lækre ting, som du måske allerede ved på forhånd ved at du har en svaghed for, 😋 så forbered dig inden og sig til dig selv hvor meget du “må få” af hvad og hvornår nok er nok. Det kan ofte hjælpe, så det ikke ligepludselig tager overhånd! 😊

 

Untitled-1

Du kan finde flere spørgsmål & svar i indlæggende her:

 

Har du nogle tilføjelser eller andet du vil byde ind med, til spørgsmålene her? Så smid endelig en kommentar i feltet under 😊 ✌️ Peace out!

kys-sarah-posinSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.