Spørgsmål Cover

Stil mig et spørgsmål & få svar | April 16

Jeg modtager en hel bunke mail hver eneste dag og hold nu op hvor er det bare fedt – bliv endelig ved med det! 👏 Jeg forsøger i hærdigt at svare jer alle, men det er ikke altid jeg når omkring alle. Derfor har jeg nu besluttet at samle op 1 gang i måneden, hvor jeg her på bloggen vil lave et indlæg med de spørgsmål som er blevet stillet. Håber i synes godt om ideen og tag godt imod spørgsmålene! ❤️

Untitled-1Ligger du selv inde med et spørgsmål eller noget som du ønsker at få svar på? Klik på den lyserøde knap og smid dit spørgsmål afsted. Alle afsendere er anonyme, men jeg vælger at dele det så alle kan få glæde af det ☺️

Har du en kage eller andet bagværk som er egnet for veganer?

Jeg bruger for det meste mælk, ost, æg og andre produkter som minder om i mit bagværk, men jeg har dog forsøgt mig med en chokoladekage lavet på bønner ☺️ Den er faktisk gået hen og blevet en af mine absolut yndlings opskrifter. Den er super simpel, billig at lave og så formår den at blive rigtig lækker og svampet, med en lækker smag og konsistens. Ofte oplever jeg at de her lidt sundere kager kan blive en smule tørre eller smage liiidt sjovt, men dén her den dur altså! 👌 Tænker den vil passe godt ind i et veganer køkken 😋 Du kan finde opskriften i linket >>her

 

Hvor meget taber man sig af 2/5 kuren?

Det er meget individuelt hvor meget man taber sig og om kuren passer lige præcis til dig. ☺️ Når du starter på 5/2 kuren, vil du opleve et hurtigt tab, da du lyn hurtigt vil tabe en del væske. Hvor meget man hver især kan tabe sig, kan jeg desværre ikke sige. Min bedstefar og moster benytter sig selv af kuren og har tabt en del kilo. 😊

 

Hvor mange måltider spiser du om dagen?

Pyyha.. spiser nok en del gange.. 😂 Typisk 3 store måltider og 3 små mellemmåltider i form af et æble, banan, nødder eller andet. Det fungere rigtig godt for mig at spise ofte, da jeg lyn hurtigt bliver sulten og mister energien. For andre vil det måske ikke fungere nær så godt, men det finder man bedst ud af ved at afprøve det selv☺️

  1. Morgenmad – skyr eller havregryn, med bær og nødder (og hvad jeg ellers kan finde af topping 😅)
  2. Mellemmåltid – nødder, et stykke frugt eller grøntsager
  3. Frokost – Kød/fisk, grøntsager, sunde fedt kilder
  4. Mellemmåltid – kunne eksempelvis være en proteinbar
  5. Aftensmad – Kød/fisk, grøntsager, sunde fedt kilder
  6. ..og nogle gange en lille aften snack – kunne være proteinpandekager, skyr eller easis is.

 

Hvor høj er du og hvad vejer du?

Jeg er en bette skid 😄 163 høj og vejer nok omkring de 57-58 kg. Faktisk er jeg ikke så godt til at holde øje med min vægt, da jeg synes man hurtigt kan fokusere for meget på de skide tal på badevægten. Derfor er jeg meget mere til at bruge spejlet, mærke efter og kigge på min egen krop. 😁

 

Skal man tage BCAA under træning, før eller efter?

BCAA er primært et kosttilskud som man bruger under træning. Du kan sagtens bruge det efter som en slags erstatning for din protein shake, da BCAA også indholder de vigtige aminosyre, som vi også får igennem en protein shake. Personligt bruger jeg BCAA til en hel del også udenfor træningen. Eksempelvis ‘hjemmelavet sodavandsis’ eller som en lille lækker drik i løbet af dagen 😌

 

Laver du kostplaner & træningsprogrammer?

Kostplaner og trænings programmer er begge noget jeg har lavet – lige nu holder jeg en lille pause, da der ellers er lidt for mange bolde i luften. Jeg holder stadig tæt samarbejde med de dygtige trænere i Fisker-Performance som man sagtens kan kontakte, hvis man ønsker struktur eller en plan for sin træning eller kost ☺ De står altid med åbne arme og er klar til at hjælpe!

 

Har du nogle øvelser til at få en bedre holdning, da jeg har holdningen kaldet sway-back?

Der er nogle forskellige måder hvorpå du kan træne din ryg. Jeg er ikke ekspert indenfor dette område, men mit bedste bud til være du tænker meget over din holdning når du træner. Ofte har ens ryg noget at gøre med styrken i maven, derfor kan jeg anbefale at træne en masse core træning, f.eks planken – her skal du fokusere på at spænde godt i maven og sørge for ikke at krumme i ryggen. Et lille trick til det kan være at du skubber hodten/skridtet frem, på den måde kan man undgå at krumme for meget i ryggen. En anden ting vil helt klart være en fys, de har helt sikkert en masse tricks til hvordan du kan få en bedre holdning ☺️

 

Hvad er dit bud på en Hip Thrusters med elastik? Hvordan laver man denne øvelse?

Mit bud på en hip thrusters med elastik kan være 2 varianter – rundt om knæet og over hoften. Jeg bruger dem ofte som et superset til en anden god ben/balle øvelse eller som en slags aktiverings øvelse inden jeg påbegynder min træning.
Hip thrusters med elastik rundt om knæene – her snor du den røde elastik 3 gange rund og tager den op omkring knæet, her ligger du dig på en bænk, hvor du så ellers udfører din hip thrusters. Når du kommer op i toppen af øvelsen presser di elastikken god ud, så dine knæ bliver presset udaf 🙂
Hip thrusters med elastik på hoften . I nogen centre har de en rigtig hip thruster maskine hvor du egentlig kan sno elastikken fast, men træner du i fitness world (gør jeg selv nogle gange) så kan du sagtens bruge en helt normal bænk (tag den som ikke kan justeres, da de har længere fødder) Her tager du din elastik og vikler rundt om fødderne på bænken, så når du ligger dig med skuldrebladene på bænken, vil elastikken ligge over din hofte som var det en stang.

Kan du hjælpe med at få en til konkurrence?

Lige nu har jeg ikke atleter, men du er velkommen til at smide en mail fordi [email protected], så kan vi altid tage snakken videre der.

 

Hvordan gjorde du ugen op til konkurrencen? Skulle du drikke en masse vand og hvad spiste du?

Der er ikke noget rigtigt eller forkert, der findes mange forkellige måder at gøre det på. Da jeg selv stillede op havde jeg to dage  op til konkurrencen, hvor jeg spiste en hulens masse ris og drak lidt ekstra væske. I år havde jeg selv en atlet oppe til NC, hvor vi kørte hendes forløb helt som hun plejer med grøntsager, kød og lidt ekstra havregryn og ris. Det er meget individuelt hvordan folk gør, men jeg har i hvert fald erfaret at en væskeudtømning ikke har den store forskel hvis man ønsker at stille op i bikinifitness.

 

Du er virkelig en stor inspiration og din udvikling er fantastisk – Vil gerne gå samme vej, men ved ikke hvordan? Kan du anbefale at få lavet en kost & trænings plan? Hvor meget trænede du og havde du tid til en kæreste under konkurrence?

Det er måske også lidt en uoverskuelig mundfuld, da det jo er en længere proces og hvordan hulen kommer man lige igang? Jeg startede selv forbi jeg netop manglede et mål med min træning og havde opbygget en god grundform. Jeg fandt en coach som jeg følte mig godt tilpas hos og her startede det så. Jeg kan helt klart anbefale at have en coach også selvom man måske ved en hel del selv om træning og kost. Selvom man måske ikke tænker det, så opstår der utrolig mange uventede ting under sådan en diæt, så det er bare rigtig rart at have en at spare med og en som fortaller hvad man skal og ikke skal.☺️ Hvis jeg selv skulle konkurrere igen, ville jeg stadig vælge en coach også selvom jeg ved meget om det at konkurrere i forvejen.

Jeg trænede med det som mål i et år, hvor jeg havde faste træning -og kostplaner. Det kræver selvfølgelig meget selv disciplin at komme afsted til træning og få planlagt de rigtige måltider hver eneste dag. Det er super hårdt, men man kan sagtens have en kæreste under forløbet 😉 Det er noget jeg helt klart vil anbefale at man snakker godt og grundigt igennem inden man giver sig i kast med det hele, så både han og du er indstillet på hvad der skal ske. Det er ikke kun en selv det er hårdt for, det påvirker både kæreste, familie og de mennesker man er omgivet af. 😊

 

Jeg har trænet 6 gange om ugen, de sidste 3 år. De seneste 4 måneder har jeg mistet motivationen for træning, trods det altid har været mit “pusterum”. Har du et forslag til hvordan jeg kan komme igang igen?

Det er helt normalt at svinge lidt i motivationen, det gør jeg også selv. Men det er super frystrende! Du er efterhånden en garvet rytter, så jeg er sikker på du nok skal komme op på hesten igen (hehe som man siger) Du kunne eventuelt tage et kig på dine trænings dage, skære dem ned til 4 dage i ugen, eller hvad der lige passer dig. Se om du kan finde mere motivation, når du holder “fri”. Jeg oplever selv at det er bedre hvis jeg træner færre dage og så giver den ekstra gas når jeg så er der, fremfor at være der hver dag med ingen motivation. Når man så holder “fri” kommer man pludselig til at savne det og her kan man måske finde lidt motivation frem igen. Du kan også prøve at skifte program, finde en trænings partner eller prøve en helt ny sportsgren? 😉 Her var lidt ideer, håber det kan hjælpe lidt!

 

Hvor meget har du betalt for M2 Lashes ?

Jeg har førhen betalt 990 kr. for min M2 Lashes, men de sidste par gange har jeg købt den på en tysk hjemmeside, hvor den fås meget billigere. Jeg har endnu ikke fundet en side som sælger den billedere end her. På trods af at siden er tysk sender de stadig til Danmark, endda gratis fragt og uden told osv. Du kan finde siden i linket >>her

 

Hvor vil du anbefale at købe Skins eller 2XU compression tights?

Jeg kan klart anbefale at købe både Skins og 2XU på cooltights.dk.  De køre ofte rigtige gode tilbud og så har de altid de helt nyeste produkter.

 

Hvor har du købt dine WR.UP bukser?

Der findes efterhånden rimelig mange sider som forhandler de her “numse bukser”😋. Jeg har selv købt mine på en norsk side  www.weightless.no

Selvom det er en norsk side, sender de stadig direkte til danmark, uden told og alt det gøjl. 😄 Jeg kan varmt anbefale at tilmelde sig deres nyhedsbrev, da de ofte sender knald gode tilbud ud!

 

Untitled-1

 

Har du selv tilføjelser eller andet du vil byde ind med til spørgsmålene her? Så smid endelig en kommentar i feltet under 😊 ✌️ Peace out!

 

underskrift til bloggen 3

 



This Post Has One Comment

  1. Pingback: Sarah Posin: Stil mig et spørgsmål | Maj 16 ➔

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.