Muskelmad1

Sund mad leveret til din dør

Nu skulle det prøves! Vi har nu bestilt muskelmad for en måned og det skal nu testes 🙂 Jeg kan egentlig godt lide at lave mad selv og elsker at eksperimentere med sunde alternativer, men nu vil vi lige afprøve det her fantastiske koncept – sund skræddersyet mad, leveret lige til døren. 😉 muskelmadHvor er det bare skønt ikke at skulle handle ind, lave mad, vaske op og det bedste af det hele er at jeg slipper for mine dumme impuls køb 😀 Selvom jeg giver 2.650 kr. for en måneds muskelmad, så sparer jeg faktisk penge, tid og så ved jeg at maden er lige efter min kostplan og samtidlig får jeg varieret kød og grønt! 11011003_1601708740087240_6379639940428513106_nI denne uge stod menuen på kylling, oksebøf, bolo og aubergine lasagne. 😛 Virkelig lækkert! Hvis du har lyst til lasagne, kan jeg helt klar anbefale at prøve at lave en den med aubergine plader og hytteost 😀 Nu er ugens levering færdig og en ny levering kommer senere i dag. Glæder mig til at se hvad næste uges menu står på.. 🙂bla11536099_1601708766753904_2367189949758443831_nHvad tænker du om konceptet? Stik mig din mening i kommentarfeltet 🙂

Ha’ en dejlig dag!

sarah-posin-logo-blogThis Post Has 4 Comments

 1. Sarah Posin

  Jeg er ikke helt sikker på, om de stadig levere? Men du kan finde mere om dem, på deres hjemmeside i linket her http://muskelmad.mediajungle.dk/

  Kh Sarah 🙂

 2. Sam

  Hvor køber du maden online ?

 3. Sarah Posin

  Hej Gitte 😉
  Dejligt at høre at du følger med, tak for din besked! Jeg kunne godt forstille mig at konceptet her ville være en rigtig god ting lige i den situation som du stod i. Man slipper nemlig for at tænke over indløb, madlavning osv. 🙂 Vi har betalt over 1 måned, men hvis man har det bedre med at betale pr. uge, kan det være de går med til den 🙂
  Det er super lækkert og så er man sikker på at få varieret mad og ligepræcis den mængde man har behov for 😀 Ha’ en dejlig dag

  Kh Sarah

 4. Gitte Munkholm

  Hej Sarah. Først tusinde tak for din spændende blog Konceptet lyder fantastisk spændende. Jeg prøvede noget lignede på et tidspunkt hvor jeg var syg med stress. Det hjalp mig meget, jeg skulle ikke handle og ikke tænkte på hvad vi skulle have at spise, for det var i køleskabet. Som du skriver gjorde det at impuls køb faldt væk og penge var sparet på den måde. Nu ved jeg ikke hvordan betaling foregår med dette koncept? Skal beløbet betales på en gang eller uge for uge? Maden ser lækker og spændende ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.