Koldskååål

Sund koldskål med god samvittighed

Der er ikke noget mere lækkert end en skål koldskål 😀 Når koldskålen bliver sat på hylden er det et tegn på at sommeren er på vej. Men hvorfor ikke vælge den sunde udgave? Se hvilken koldskål du skal vælge i køledisken.Forleden stødte jeg tilfældigvis på denne sukkerfri & laktosefri koldskål fra Cheasy 😛 Den er så lækker og man kan slet ikke smage forskel på den sunde og usunde koldskål, så hvorfor ikke vælge denne her? 😉 En del af jer har spurgt hvor jeg har købt denne lækker bisken henne 😀 Jeg ved at man kan købe den i b.la Netto og Føtex. 11329948_772444679535557_1986470846803840192_nJeg har lavet en lille sammenligning på indholdet imellem den traditionelle koldskål og den sukkerfri koldskål på billedet her.sgdhfjkgJeg fortrækker helt klart den nye Cheasy koldskål, så man roligt kan spise et par potioner med god samvittighed 😀 Så tænker du nok ‘jamen der er jo stadig sukkerarter i koldskålen’ og ja der er sukkerarter i, men der er forskel på sukkerarter og tilføjet sukker som står i ingredienser. I Cheasy koldskål er der ingen tilsat sukker, men sukkerarter som b.la kommer fra mælken.

Hvad fortrækker du? og køber du overhovedet færdige koldskål eller har du din helt egen opskrift på en lækker sommer koldskål? 😀 Smid gerne dit bedste tip til en lækker koldskål i kommentarfeltet.

Ha’ en dejlig dag 🙂

sarah-posin-logo-blogThis Post Has 2 Comments

  1. Sarah Posin

    Det ved jeg faktisk ikke Jonas :-/ Har selv kigget lidt rundt omkring om den skulle gemme sig, men det ser ud til at den ikke er her endnu. Lad os håbe den kommer 🙂

  2. jonas barons

    Ved du hvornår den udkommer i år ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.