Fgh

Videooptagelser for Cult Protein & Isotonic : Kom med bag om kameraet!

For et par uger siden var jeg på besøg hos Cult, her stod dagen på en masse spændende optagelser. Jeg glæder mig helt vildt til at se det færdige resultat og især til at vise jer nogle fede træningsvideoer ☺️ Jeg har gjort mit bedste for at finde en masse øvelser som passer godt til os kvinder, så måske i kan hente lidt inspiration fra øvelserne eller få svar på hvordan man udfører dem og hvorfor de hver især er gode.

Her er lidt ‘behind the scenes’ billeder 😄

IMG_9013

IMG_9009

IMG_8904
IMG_8940

IMG_8933

IMG_8965

IMG_8967

IMG_8975

IMG_8988

IMG_8914

IMG_8921

Det er ikke første gang jeg kigger ud forbi Cult for at lave optagelser. Jeg har bla været herude i forbindelse med campanger som Vital Water, Cult energy og Cult Cola. Det er altid en fornøjelse at komme forbi deres kontor og man må sige at deres slogan Go’ energi vinder altid, virkelig afspejles i deres hverdag 😁

Nå.. nok om det. Denne gang står det på Cult Protein og Isotonic 🙌 yeeey! I har måske allerede set produkterne i butikkerne? Jeg vil komme meget mere ind på produktern; Hvad de indholder, hvornår man bruger dem og meget meget mere 😝

Først har i lige et lækkert billed af serien her – her er alt hvad du skal bruge til under og efter træning! 💪

1

CULT PROTEINAcaí berry & Mandarin

CULT ISOTONICLemon & Orange

Hvad siger i så? 😋 I kan finde produkterne i linket her og ellers vil jeg selvfølgelig komme med et uddybende indlæg om produkterne. Har du nogle spørgsmål? så smid det endelig i kommentarfeltet, så vil jeg forsøge at svare på det ☺️ Ha’ en dejlig dag!

blog-signaturThis Post Has 2 Comments

  1. Sarah Posin

    Hej Victoria
    Hahah 😀 nej overhovedet ikke! Det kan jeg da godt forstå. Jeg kigger også altid selv på bagsiden – smider det med i næste indlæg 🙂
    Men ja Cult Isotonic skal bruges ligesom BCAA og har samme funktion 🙂 Der er to smags varianter og de er selvfølgelig uden brus, så de er gode og træne på.

  2. Victoria

    Er Isotonic ligesom bcaa eller hvordan skal det bruges? Og så vil Jeg gerne se et billede af varedeklarationerne. Total irriterende type, sorry 🙈

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.