Konkurrencer

1. ADVENT GIVEAWAY

Glædelig (lidt forsinket) 1. advent! Er jeg den eneste som fik lidt af et chok over at det allerede var […]

november 2016

Sarah Posin

Glædelig (lidt forsinket) 1. advent! Er jeg den eneste som fik lidt af et chok over at det allerede var advent nu..?  Tiden er simpelthen gået så hurtigt og jeg har nærmest ikke nået at planlægge en konkurrence til jer. Men julen hører gaver til, så selvfølgelig slipper i ikke! Vi sparker første advent igang med en stor og lidt for lækker advents konkurrence, jeg ved i vil elske den…jaja

Jeg vil i samarbejde med billigparfume.dk udlove en gratis M2 Lashes, til en heldig vinder! ❤

Sådan deltager du:

Hvor mange ml. er der i en M2 Lashes? Smid dit bud i kommentarfeltet i indlægget her! Svaret kan findes i linket HER

j

Mange af jer ved, at jeg personligt selv elsker de her vippeserum’er og efterhånden har brugt dem i lidt tid. Af en eller anden grund, har jeg aldrig smidt de tomme flasker ud – nok fordi jeg i sin tid har håbet på, at kunne klemme bare den sidste lille dråbe ud hehe. Men okay… så mange her har jeg brugt. 6 styks M2 Lashes – hvad siger i så?

Vil du forøge din chance i konkurrencen, så kører jeg samme konkurrence på tværs af mine sociale medier, så hop ind forbi min instagram og/eller facebook og tag din ven eller veninde!

Jeg trækker en vinder af konkurrencen sidst på ugen, rigtig god fornøjelse! ✌

sarah posin - signature

Kommentarer

 1. Der er 5 ml i ???????? bruger selv Revitalash, men har tit tænkt om M2 måske er bedre ????????

  1. Fedt Christina! Jeg bruger også selv Revitalash lige nu og synes de er meget ens 🙂 resultatet bliver i hvert fald den sammen, men det er jo altid sjovt at prøve lidt forskelligt 🙂

 2. Der er 5 ml. I sådan en lækker lille sag. ???? Jeg krydser alt hvad der kan krydses. Efter et mislykket forsøg på permanentede øjenvipper, er de nu utroligt korte og meget svage. Jeg håber og tror, at dette kunne afhjælpe problemet ⭐️

 3. Der er 5 ml i.
  Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder, da jeg synes min søster fortjener den. Jeg har den selv og synes den er fantastisk, og min søster har i lang tid snakket om den, så hvis jeg vinder, skal hun helt klar have den 🙂

 4. 5ml – det holder så lang tid! Jeg er lige løbet tør efter 1,5 år ca. og tror ikke jeg kan leve uden ????

 5. Jeg tænker det må være 5 ml, når det står inde på deres hjemmeside ☺️???????? Håber jeg vinder så mine ikke-eksisterende vipper forhåbentlig kan testes. (Nærmest usynlige og tænker at m2 beaute lashes virkelig kan vise dens værd hvis den kan få mine usynlige og korte vipper frem ????????????????)

 6. Sikke en lækker adventsgave????????Der er 5 ml. i????
  Med håbefulde og krydsede fingrer – med venlig hilsen ????

 7. 5 ml☺️ Har altid godt kunne tænke mig at prøve om den er så god som alle siger ???????? og god advent til dig også☺️

 8. 5 ml. Ren skønhed ???? har hørt at det sku være det absolut bedste til at få drømme vipper, og har kun set mind blown resultater ???? krydser alt hva jeg har! ????????

 9. 5 ml
  Lækker præmie! Har netop snakket med en veninde som har købt den og også anbefalede den, men så kan man jo ligeså godt prøve lykken 🙂

 10. 5 mL.
  Min veninde har lige brugt den nogle uger og har fået de flotteste lange vipper – jeg krydser fingre på jeg kan få fingre i serummet også!

 11. 5 ml. Jeg har selv brugt Revitalash så det kunne være spændende at mærke om der ingen forskel er, som du har skrevet. Desværre rækker SU-budgettet ikke lige til et fast brug af dem 🙁

 12. 5 ml.
  Jeg elsker seriøst din blog! Og mega fed konkurrence!!! ???? jeg kunne virkelig godt bruge noget hjælp til mine vipper!!!

 13. Der er 5 ml af den fantastiske serum i! Ville elske at vinde ???????? skal opereres d. 22. december, så skal tilbringe juleferien på langs, derfor kunne det virkelig være fedt, hvis man i det mindste kunne se godt ud imens, med lange, smukke vipper ????????????????

 14. 5 ml. Det ville være så fantastisk at vinde! Mine falske vipper er lige faldet af, så det kunne være fantastisk at få egne smukke lange vipper ❤️

 15. Om jeg så vidste det eller ej, så kan man jo ikke undgå at se de andres svar 😉
  Meeeen (jeg vidste det godt) svaret er 5 ml 😀

  Rigtig god dag

 16. Waow, en vild giveaway????Svaret er 5 ml. – Krydser fingre(!!)

  Glædelig (forsinket) første advent, hehe.

 17. 5 ml. Krydser finger 😀
  jeg har aldrig brugt det før, har læst i din blog omkring m2 lashes serum. Håber at jeg vinder den 😀

 18. 5 ml i 🙂
  Jeg er storforbruger af M2 lashes serum og er snart løbet tør, så det ville passe perfekt 😀

 19. 5ml .. håber så meget, at jeg er den heldige. Min nr 2 er ved at være tom.. og jeg er også en af de personer, der er blevet afhængig i den ????????????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.