Beauty Hårpleje Kosttilskud

1. Advent! Vind 3 bøtter beauty bear

Glædelig 2. December og ikke mindst første advent! Lys kæden er tændt, julepynten er fundet frem og de første par […]

december 2018

Sarah Posin

Glædelig 2. December og ikke mindst første advent! Lys kæden er tændt, julepynten er fundet frem og de første par låger i julekalenderen er åbnet! Tænk engang at vi allerede er i december måned. Tiden flyver jo afsted!

December handler vel om at kræse om dem man holder af, så derfor skal i selvfølglig have mulighed for vinde en masse lækre ting. Her på bloggen, samt min instagram profil, vil der hver søndag advent, være en konkurrence, hvor du har mulighed for at få fingrene i en lækre præmie! Så følg godt med..

 

LÆS OGSÅ: 5 skønhedstips du skal nå inden nytår!

 

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om de her lækre vitamin vingummibamser, som desuden er veganske! For et par måneder siden, påbegyndte jeg selv mit forløb med Beauty bear  (Se mit tidligere indlæg her). Jeg havde hørt en del om vitaminerne inden da, da jeg har et par veninder, som selv bruger vitaminerne – derfor har jeg også længe tænkt, at jeg selv måtte prøve dem og mærke effekten og ikke mindst den lidt sjovere måde, at indtage sine daglige vitaminer!

Det er altid lidt svært at vurdere om de ekstra vitaminer man indtager, egentlig har en virkning eller ej, men ofte viser det sig, at mange af os danskere på et eller andet tidspunkt af året, vil mange vitaminer, da vi ikke får så meget sol og i nogens tilfælde, ikke får den rette mængde vitaminer igennem kosten. Derfor kan det være en fordel at supplere med ekstra vitaminer, for at holde immunforsvaret oppe eller styrke hår, hud og negle.

 

LÆS OGSÅ: Fine gellack farver til jul & nytår

 

I dag har jeg temet op med Beauty bear og har fået den ære at kunne forære 2 heldige vindere, 3 valgfrie produkter. Lækkert ikk?

Sådan deltager du i konkurrencen:

  • Tag den person du ønsker at dele præmien med, på min instagram her eller smid en kommentar i feltet under indlægget!

Jeg finder en heldig vinder af konkurrencen onsdag!

(Vinderen er fundet!)

 

 

Jeg har selv været ret glad for mine vitaminer – og især varianten HAIR, som er har en smag af solbær med et vitamin indhold af C, E, A, B12 og Folsyre. Nummer to er helt klar TAN, som er den orange bøtte på billedet. Den forbereder huden til solens stråler, så den tænker jeg, at bruge et par måneder inden jeg skal på en solrig ferie, da vitaminerne kan beskytte imod soleksem og huden dermed for mere ud af solensstråler.

Den har en lækker smag af fersken og indholder vitamin C som hjælper til dannelsen af ny kollagen. Derudover indholder den også en kombination af Betacaroten som også findes i gulerødder og grøntkål De smager begge alt for godt!

 

Find alle Beauty Bear produkter her |

Personligt er jeg helt vild med konceptet af de her vitamin vingummi bamser, da de smager helt fantastisk godt! Nogle gange kan det godt være en smule kedeligt, at sluge piller og så bliver altså bare lige lidt sjovere, når det kommer i en sød, lækker og blød vingummi bamse!

Havde jeg børn ville jeg helt klart købe deres version, som er udviklet specielt til børn, med den rette vitaminform. Det gør bare det hele meget sjovere og mere spændende. Hvorfor fandtes de ikke da jeg var lille?

 

Hvis du vandt, hvilke 3 produkter ville du vælge? Rigtig god søndag og glædelig 1. advent!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.