Stil og Inspiration

10 ønsker til efteråret

Oktober, november og december er helt klart de måneder, hvor jeg er allermest på gavejagt. Det er her hvor størstedelen […]

januar 1970

Sarah Posin

Oktober, november og december er helt klart de måneder, hvor jeg er allermest på gavejagt. Det er her hvor størstedelen af mine veninder og familie har fødselsdag, plus her hvor jeg selv fylder år – derudover er der selvfølgelig også julen, hvor alle dem jeg holder af, skal have en lille ting.

Af en eller anden grund, bliver jeg hvert år lige så overrasket over, hvor mange penge man skal ud og lægge i gaver og det evige dilemma ‘hvad skal man give’ og hvad hulen ønsker man sige selv? 

Jeg har samlet nogle af fine ting til efteråret, nogle ting jeg selv har og er ret glad for og nogle ting jeg har foræret mine veninder. Har du nogle gode gaveønsker, så må du endelig smide en kommentar i feltet under indlægget..

Reklame links

Royal copenhagen | Smoothie blender | Stempelkande 

Hårbørste med naturhår | Vingummibamser | Vippe serum

Oplevelser | Vintersko fra Ganni

 

I takt med at man bliver ældre, synes jeg det bliver svære at finde gaveønsker – jeg kan godt lide, at der ligger en tanke bag de gaver man giver og man ikke bare giver, for at give. Når jeg ønsker mig ting, kan jeg godt lide at de har en slags betydning og noget man kan gemme i en længere periode og mindes personerne.

 

LÆS OGSÅ: Naturbørsten der plejer dit hår

 

Derfor synes jeg sådan noget, som royal copenhagen stel er helt genialt – selvom der måske kun er budget til én kop eller en skål i ny og næ, men over længere tid, har man samlet en masse fine ting, som har betydning og noget man kan mindes personerne.

Jeg har sat et billede ind, af vores tur til Paris. Det er måske lige lidt over budget, men det jeg mener med billedet er, at sådan noget som oplevelser også kan være et helt genialt gaveønske. Der findes SÅ mange gode muligheder, som du kan tjekke ud her. Her er alt fra spa ophold, massage, chokoladesmagning osv.

 

LÆS OGSÅ: Chunky sneakers på budget

 

Derudover har jeg sat nogle ting ind, som jeg selv er ret glad for, her blandt andet min elskede smoothie blender, som kan blende ALT! Vippeserum som jeg også selv bruger ret flittigt og som jeg nok er gået hen og blevet ret afhængig af

OMG! Og de her vinterstøvler fra Ganni er jo ret lækre ikk? 😉 Jeg mangler virkelig et par fine, varme vintersko.

Det var 8 hurtige gave ideer, som en hver pige helt sikker kan få gavn af. Lad mig høre hvilke ting du har på din ønskeliste?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.