Sdfghjklk

10 Problemer vi piger som træner forstår

Kender du det når man støder på udfordringer i forbindelse med træning? bare rolig.. du er ikke den eneste 😉 kan du kender nogle af de 10 problemstillinger her:

1) 90% af dit tøj er sportstøj

Det er svært at finde noget tøj når du skal noget andet end lige træning – guskelov for at sneakers og leggings er moderne! Vi elsker at have træningstøj på! Er 90 % af dit tøj også træningstøj? Jeg siger bare thank good at det sporty look er inde! 😉

2) Toiletbesøg 

Dagen efter vi har trænet ben – drenge har det jo bare meget lettere!

dfghjk

3) Hårdt arbejde sætter sine spor

Alle de løft med vægte og kalk får ikke ligefrem ens hænder til at se alle mest feminine ud 🙂 Heldigvis har jeg fundet mig et godt trick til at holde mine hænder bare en smule feminine, klik fordi mit tidligere indlæg ”sådan laver du dine egne gellack negle”.

4) Andres forventninger ?

Vi føler konstant at vi skal være i god form! Folk omkring os ved at vi træner meget, så derfor har de en eller anden forventning om at vi er super fitte året rundt, men det er sjældent tilfældet. Er det bare mig eller synes du også det kræver super hårdt arbejde at bevare en six-pack året rundt?

5) Hvor blev brysterne af? 

Det her er nok en af de mest irriterende ting ved at træne og komme i god form som pige. Kan du gætte hvad det er? 😀  ja vores bryster. Man kan ofte komme ud for at man i forbindelse med træning vil opleve en reducering i fedtprocent og dermed kan miste lidt fylde i brystet, da størstedelen af vores bryst består af fedt. Personligt kan jeg ofte mærke det på brysterne som noget af det første, når jeg taber mig. Det er skide ærgerligt, men heldigvis findes der et hav af forskellige muligheder såsom gode sportsbh’er med push-up i 😉 Vi må vidst bare indse at vi ikke kan have alt på én gang, men hvem siger også at det er forkert med små bryster?

6) Selv-disciplin og dårlig samvittighed 

Ja vi elsker god mad og søde sager, men måske ikke hver dag? Du har måske været i situationen før, hvor du bliver tilbudt et stykke kage og personen ikke helt forstå hvorfor du takker nej? Eller de situationer hvor folk logger dig til at droppe dagens træning? Til tider kan de her situationer være svære at takle og man kan få utrolig dårlig samvittighed, fordi man lige pludselig skiller sig en smule ud fra mængden.

7) Du bliver en bodybuilder af styrketræning

Du er begyndt at gå meget op i træning og folk omkring dig begynder lige pludselig at have en eller anden forfærdelig forstilling om at du kommer til at ligne en kæmpe stor bodybuilder. Hvad er der nu galt med at komme i god form og holde sin krop sund og stærk? Sjovt nok er det også de typer som senerehen kommer og spørg dig til råds om hvordan du opnåede de flotte resultater?

8) Hviledage og tålmodighed 

Det er hviledag.. hva’ pokker skal man lave?

dfghjuk

9) Væk med badevægten 

Vi vejer ikke ligefrem mindre end da vi startede med at træne, men vi ser tyndere og mere trænet ud end før. Pyt skidt med tallene på badevægten. Vi ved nemlig at muskler vejer mere end fedt!

10) Mad, mad og mere mad!

Vi ELSKER mad – hvem siger man skal sulte sig selv for at være tynd.

Hvor mange af punkterne kan du selv kende? og har du andre punkter som skal tilføjes til listen? 😀

  •  Like opslaget hvis du kender til flere end 3 af punkterne! 😀

 

sarah-posin-logo-blogThis Post Has 8 Comments

 1. Muniira

  Hvor går du i skole henne og hvor bor du henne bor du i Kolding Fredericia onsdag København Hillerød Herning Mads Århus og Vejle Horsens

 2. Simon

  Fedt omdanner sig bestemt ikke til muskler. 🙂

 3. Tina

  Sjovt som folk har en idé om at man lever af salat… kan sq da ikke overleve på en salat alene 😄

  Og ja, vandfast mascara er det eneste som tilnærmelsesvis dur, hvis man ikke vil ligne en pandabjørn under træning 🐼

  Man kan ikke omdanne fedt til muskler – just saying 😇

 4. Sarah Posin

  Hahah 😀
  Ja det har du helt ret i Amalie!

 5. Olaf

  Det er bestemt ikke forkert med små bryster, sådan er det bare for mange kvinder når de træner og omdanner til muskler. Og det er der mange mænd der godt kan lide 😊

 6. Mia

  Så vidt jeg er bekendt vejer 1 kg. muskler det samme som 1 kg. fedt….. det fylder bare mindre 😉

 7. Gitte Munkholm

  Kender mange af punkterne. Tænker også at jeg altid er mest trænet dvs flottere om vinteren, og mere slasket om sommeren når jeg skal have mindre tøj på😁

 8. Amalie

  Er så enig i stort set alle punkterne! Og synes sved og mascara er et rigtig dårligt mix as well 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.