Træning Træningstips

10 sjove ideer til indendørs aktiviteter

I sidste uge rundede jeg de 28 år og i den anledning ville jeg gerne lave noget lidt anderledes med mine […]

november 2018

Sarah Posin

I sidste uge rundede jeg de 28 år og i den anledning ville jeg gerne lave noget lidt anderledes med mine veninder end hvad vi ellers plejer. Som sædvanligt plejer fødselsdage, at stå på mad efterfulgt af en bytur i Århus natteliv. Jeg ved ikke om det er fordi jeg er blevet ældre og derfor prioriterer ander ting, men denne gang havde jeg bare lyst til at vi kunne hygge os på en anden måde. Derfor have jeg inviteret pigerne i Rush trampolin park, som ligger i Højbjerg, lidt udenfor Århus.

 

LÆS OGSÅ: Min morgenrutine og hvordan jeg arbejder 

 

Da vi ankom kiggede vi lidt skeptisk på hinanden, da der var fyldt med små børn og vi helt sikkert toppede alderen i trampolinerne Men skidt pyt! Vi havde det skide sjovt og vi fik svedte og grinte så meget, at vi næsten tissede i bukserne!

Trampolinparken har en lille afdeling for de helt små, så på den måde er man lidt delt op. Derudover er der et hav af forkskellige trampoliner og forhindringsbaner, hvor man virkelig bliver sat på prøve.

 

Jeg har altid været lidt træt af, at jeg har fødselsdag i den kolde årstid, da man ofte er begrænset i at lave ting udendørs. Jeg vil elske at kunne sidde udenfor og grille eller lave sjove udendørs aktiviteter, men sådan er det ikke, så derfor må man jo finde alternativer og ideer til indendørs aktiviteter -og det er der heldigvis også gode muligheder for.

 

LÆS OGSÅ: 3 Gode træningsprogrammer, som sætter gang i pulsen

 

Jeg var selv ude i forskellige forslag, som jeg har delt her. Hvis du selv står og mangler ideer til, hvad man kan lave af sjove fælles aktiviteter indendørs, så tag et kig på listen her..

 

Ideer til indendørs aktiviteter

 

 

Har du ander sjove ideer, til indendørs aktiviteter? Så smid endelig en kommentar under indlægget 🙂

Jeg håber i kan bruge de ovenstående forslag, eller i så fald få inspiration til dit næste lille event 😉 God fornøjelse!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.