Blandet Kosttilskud

10 videnskabelige virkninger ved Magnesium!

(Affiliate) Der findes et hav af forskellige kosttilskud, men magnesium er et af dem jeg førhen har talt godt om […]

august 2017

Sarah Posin

(Affiliate) Der findes et hav af forskellige kosttilskud, men magnesium er et af dem jeg førhen har talt godt om – da jeg personligt selv kan mærke en forskel, når jeg bruger tilskudet i min hverdag. Desværre findes der mange regler for hvad man må og ikke må sige om kosttilskud, men nu er der faktisk videnskabelige beviser for at magnesium har en positiv virkning på flere sundhedsmæssige ting – her kommer lige 10 hurtige…

Find Magnesium i linket her >>

Magnesium har en positiv effekt på din søvn og har derfor flere sundhedsmæssige fordele, som resulterer i et sundere udseende, mindre stress og bedre restitution efter din træning!


1. Mindsker træthed og udmattelse

2. Vedligeholdelse af tænder og knogler

3. Bidrager til et normalt stofskifte

4. Bedre restiation for musklerne 

5. Bidrager til normal hjertefunktion

6. Har en indflydelse på kroppens celleinddeling

7. Bidrager til sund hud, hår og negle

8. Hjælper til at opretholde elektrolytbalancen 

9. Positiv indvirkning på nervesystemet 

10. Bedre og dybere søvn

(De 10 punkter er fundet hos Helsebixen.dk)


Mange af de ovenstående punkter, er selv nogen jeg selv har bidt mærke i og det at der nu er videnskabelige beviser for, at det rent faktisk er rigtigt, er bare fedt!  Hvilke magnesium piller er så bedst? Jeg har prøvet et par forskellige mærker, bla. Purepharma M3Biosym Magnesium og TryptoN*AT fra Natur Drogeriet og de har alle været rigtig gode!

Solaray Magnesium Citrat er et af de bedst solgte produkter, så nu skal jeg se om det er ligeså godt – mon ikke! 

Bruger du selv magnesium som en del af dit daglige tilskud? og har du evt. andre positive effekter ved magnesium? Smid det endelige i kommentarfeltet!❤

Kommentarer

 1. Det hjælper nogle folk som lider af migræne eller hovedpine. Der skal man tage 600 mg magnesium om dagen.

  1. Det er ret imponerende faktisk, så mange fordele magnesium har! Ninette som har smidt en kommentar under dig, har også døjet med hovedpine i mange år og efter hun er begyndt med magnesium, er det blevet meget bedre 🙂 Lad os håbe der er flere med samme problem, som får øjnene op for det!

   Ha’ en dejlig dag
   Knus Sarah

 2. Ja, jeg har lidt af meget slem spændingshovedpine i mange år i en alder af kun 23, og efter at jeg tager 600mg hver morgen, er det blevet markant bedre! Jeg anbefaler det til alle jeg møder som døjer med spændingshovedpine eller migræne 🙂

  1. Hvor er det vildt at det har så mange positive virkninger! Godt at du fandt frem til at det kunne hjælpe på din hovedpine – det er der helt sikkert andre der kan bruge dit råd! 🙂
   Tak Ninette!

   Rigtig god dag
   Knus Sarah

 3. jeg spiser 2×450 mg fra Berthelsen, syntes ikke de har nogen virkning, hvor længe spiste i dem før i kunne mærke en forskel? Jeg lider meget af migræne, hovedpine og uro i mine ben.

  1. Hej Kirsten 🙂
   Jeg lider ikke selv af migræne eller uro, men jeg tager magnesium efter min træning og 3 piller TryptoN*AT fra Natur Drogeriet inden sengetid – og så sover jeg så godt og tungt! Der er flere som siger at det hjælper godt på migræne, men ved ikke hvilke piller de tager? Prøv evt. et andet mærke og se om det kan hjælpe at skifte til et nyt? 🙂

   Knus Sarah

 4. Jeg hår taget magnesium i mange år og jeg anbefeller magnesium pulver som jeg hår Har købt Iind på hjemmeside ,, magnesiumliv.dk

  1. Hej Oskar

   Fedt! Tusinde tak! Det er smart med magnesium pulver, hvis man eksempelvis ikke kan lide at sluge piller 🙂

 5. De hjælper mig mod migræne, tager 3 piller hver aftenen inden jeg skal sove! Har prøvet forskellige men det er kun dem fra Solaray Magnesium Citrat der har en virkning. Derudover giver mig en bedre søvn!

  1. Hvor fedt Marianne! Tusinde tak for dit tip 🙂
   Jeg har selv prøvet et andet mærke indenfor magnesium, til inden jeg skal sove – og hold nu op hvor kan man mærke forskel!
   Fedt du skriver de er gode 🙂

   Ha’ en dejlig weekend!

 6. […] Føler du dig ofte ikke udhvilet om morgnen? Så kan jeg varmt anbefale magnesium kosttilskud, som jeg selv har brugt over en længere periode, til at komme helt ned i den dybe søvn. Faktisk er der videnskabligebeviser på, at magnesium har en positiv effekt på søvn. Du kan læse mit tidligere indlæg her ‘ 10 videnskablige beviser på magnesium’  […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.