Stil og Inspiration Træning Træningstips

12 fede Nike sko til sæsonen

Et par fede sneakers går man aldrig galt i byen med 😉 Der findes jo et hav af fede sneakers […]

september 2019

Sarah Posin

Et par fede sneakers går man aldrig galt i byen med 😉 Der findes jo et hav af fede sneakers til piger, og nye modeller komme heletiden til.

Jeg købte selv et par Nike P-6000 i sommers og sidenhen er der kommet et par andre fede relanceringer af modellen, bla. den sølv og pink/sorte model, som i kan se i kollagen her. Min minder mest om den klassiske, som er vist i billedet i midten. En del af jer har skrevet på den, så her får i links direkte til modellen 🙂

| Indholder reklame links|
Nike P-6000 | Nike Air Max Plus | Nike Air Force | Nike M2K Tekno

Bedste løbesko til kvinder

Sidste år købte jeg et par nye løbesko, efter min interesse for løb steg. Jeg havde længe søgt i vildskab, efter de bedste løbesko og synes det var SÅ svært at finde frem til, hvilke løbesko der var bedst. Jeg besøgte forskellige løbesko’s butikker, for at blive klogere på, hvilke løbesko der er bedst.

Jeg endte med at købe den sorte løbesko, nr. 3 i kollagen ‘Nike Zoom Fly’, min er dog grå, men fåes desværre ikke længere – sort er nu også en meget fin farve, hvis man løber i alt slags vejr 🙂

| Indholder reklame links |
Se alle Nike løbesko, i linket her

Hvad er så specielt ved Nike Zoom modellen?

Nike har udviklet flere af deres løbesko, med samme gode sål/bund, som Zoom Fly. Det er absolut den bedste løbesko jeg nogensinde har prøvet og faktisk kan jeg se en forskel på Endomondo, hvor jeg tracker mine løbetider.

Inden jeg købte min ‘Nike Zoom Fly’, havde jeg godt læst om, at nogle af de bedste løbere også bruger Zoom modellen, da bunden har en helt fantastisk evne til at kunne slå rekord på løbetider. Jeg tænkte selv, at det lød lidt for godt til at være sandt, men den er altså helt fantastisk at løbe i.

Nike Zoom modellerne kommer i mange forskellige prisniveauer, så tag evt. et kig på dem i kollagen ovenover 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.