Beauty Hårpleje

2. Advent! Vind en vippeserum

Glædelig 2. advent! Jeg håber i nyder december måned i fulde drag! Her i hytten har jeg for længst pyntet […]

december 2018

Sarah Posin

Glædelig 2. advent! Jeg håber i nyder december måned i fulde drag! Her i hytten har jeg for længst pyntet op til jul og fået bagt de første julegotter. Mangler du inspiration til sunde juleopskrifter kan du tjekke mit indlæg ‘6 sunde juleopskrifter‘ her er i hvert fald lidt til en hver smag og selvom det er en sundere udgave, så er de det hele værd! 

 

LÆS OGSÅ: 5 skønhedstips du skal nå inden nytår!

 

I forbindelse med december og 2. advent, kører jeg som sagt konkurrence på min blog, samt instagram profil, hvor der hele december måned, vil være lækre præmier på spil! Denne advent står i skønhedenstegn og du kan vinde et af mine absolut yndlingsprodukter, som jeg også har rost meget her på bloggen. Nemlig den populære vippeserum! Så du forhåbentlig kan gå 2019 imøde, med et par lange flotte, naturlige vipper!

Sådan deltager du..

 • Skriv i kommentarfeltet, hvilket makeup mærke der er dit favoritmærke makeup mærke

Jeg finder en vinder af konkurrencen, på onsdag! God fornøjelse og pøj pøj med det!

Imellemtiden kan du jo hoppe ind forbi og se mit tidligere indlæg, hvor du også kan se før og efter billeder, af mit forløb med vippeserum, i linket her!

Rigtig dejlig søndag! ❤️

Kommentarer

 1. Estee Lauder er virkelig blevet dygtige til deres make-up produkter????
  Glædelig Jul kvinder❤️????????????

 2. Mit yndlingsmærke må nok være Nilens Jord, da jeg elsker deres mascara. Ville dog rigtig gerne vinde vipppeserummen!!!!

 3. Mit yndlingsmærke må være MAC. Elsker deres læbestifter og lipliners????
  Har længe villet prøve en vippeserum til mine korte vipper, så krydser fingrer☺️

 4. Uha, mit yndlings makeup mærke må være Lancôme. Jeg sværger til deres mascaraer og har gjort det i over ti år. Når man ikke har lange vipper, må man prøve at snyde sig til dem og der er Lancôme’s Grandiôse altså guld værd! Og så er deres andre produkter altså også super lækre. Tror nærmest samtlige af mine produkter er fra Lancôme ???????? kæmpe anbefaling herfra! ❤️

 5. Bruger mange forskellige mærker, men favoritten må være Lancôme fordi jeg ikke kan leve uden deres mascara ????????????

 6. Youngblood (mineralpudder) – det eneste makeup jeg bruger pt. Ingen mascaraer passer endnu til mine utrolig korte og lige øjenvipper – håber derfor at blive den heldige vinder af denne serum ????????????

 7. Det må være Benefit. Deres mascara og øjenbrynsprodukter er geniale. Og hvem kan leve uden Hoola bronzer?? ????????

 8. Jeg bruger nilens jord. Men har endnu ikke fundet en mascara jeg er 100 procent glad for. Så mega fedt med denne tråd ????. Tænker at købe en fra lancome nu. Tak til dig længere oppe i tråden ❤

 9. Loreal er en sinker vinder for mig, til den smule jeg bruger????derfor det her serum vil være godt så jeg kan fremhæve mine naturlige træk – som lange stærke vipper

 10. Mit yndlingsmakeupmærke er Chanel, jeg syntes især hudprodukterne er gode, fordi de er så lette og føles så bløde og naturlige på huden. Jeg ville elske at vinde vippeserum, da jeg ikke bruger makeup til hverdag 🙂

 11. Mac og Chanel ☺️???? men jeg er begyndt at lede lidt efter et nyt mærke som måske er lidt sødere ved min sensitive hud og sådan ????????

 12. Helt klar Jane Iredale, det er så lækkert og god for huden… Og så M2 vippeserum, den virker! ????????????

 13. Jeg er stor fan af maxfactor mascara og deres nye foundation med spf30! Og så passer deres priser min pengepung ret godt 🙂 Og så ELSKER jeg revitalash som jeg har brugt i flere år!

 14. Mit favoritmærke til makeup er Nilens Jord 🙂 Det virker altid som det skal og giver den ønskede effekt 🙂

 15. Jeg er stor fan af smashbox – alle de fantastiske produkter som kan bruges til alle lejligheder????

 16. Det må være l’oreal.
  Synes det er en overkommelig pris og deres produkter virker bare godt på mig 🙂

 17. Må nok indrømme jeg er en sucker for “billige” mærker som NYX, men drømmer om en fyldig MAC samling en dag ????

 18. Der er rigtig mange favoritter, men hvis jeg SKAL vælge, må det være Benefit Cosmetics ????

 19. Jeg er rigtig glad for Nilens Jord bl.a. fordi det ingen parabener eller parfume indeholder, men jeg er også glad for min Elizabeth Ardens mascara ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.