Stil og Inspiration

Et par tights som IKKE er gennemsigte (Spar -20%)

Opråb!! til alle piger som ønsker et par ikke gennemsigtige tights! Det her indlæg er ret spontant, men jeg bliver […]

juni 2017

Sarah Posin

Opråb!! til alle piger som ønsker et par ikke gennemsigtige tights! Det her indlæg er ret spontant, men jeg bliver simpelthen nødt til at dele det  Jeg fik de her tights for en uges tid siden og jeg kunne allerede spotte på hjemmesiden, at de var skide hamrende gode!

De er lige nu sat ned med -20% på Zalando.dk, så der er virkelig nogle penge at hente, på et par rigtig gode tights!

I kender helt sikkert de populære compressions tights fra 2XU, med den høje og bredde linning, med deres kendte X på benet?

Modellen her er den samme, (2XU Mid-rise) med den høje og bred linning. Kvaliteten er bare lidt en anden og fordelen ved dette, er at den nemlig slet ikke er gennemsigtig!  Hepheeey!

Det plejer at være lidt svært helt at undgå gennemsige tights, når det gælder kompression. Et eller andet sted, er jeg faktisk lidt ligeglad, men jeg ved at der er mange som ikke er og derfor vil i helt sikkert været helt tosset med de her tights!

| Find denne 2XU model her |

Jeg synes specielt de her tights er rigtig fine, da de er meget enkelte i designet – med fine skæringer, som får både numse og ben til at se rigtig fint ud. Kvaliteten er som sagt en lidt anden og som noget nyt har 2XU lavet et lidt andet design, end deres normalte X på benet. Jeg er sikker på at modellen her bliver et kæmpe hit, da jeg fornemmer lidt at tights som ikke er gennemsigte, er et ret stort og efterspurgt emne!

Jeg har allerede anbefalet de her tights til mange af mine veninder og nu fandt jeg dem tilfældigt online på Zalando.dk med -20%, så derfor måtte jeg simpelthen dele det med jer her på bloggen!

Det var et lille hurtigt onsdags-hint fra mig ☺❤ vi ses!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.