Hb3

3. ADVENT GIVEAWAY

Glædelig 3. advent! 🌟 Nú er der ikke længe til jul og vi skal selvfølgelig have gang i en ny konkurrence her på bloggen. Denne gang lidt blandet lækkerier fra Helsebixen.dk, som står på skud. Jeg har samlet nogle af mine absolut favoritter, alle nogle produkter som jeg selv bruger som en del af min hverdag…

hb1

hb2

| Pukka Cinnamon, Pukka Matcha Green, Easis mørk mint chokolade, Vanilje pulver, Kokosolie, KokossirupProteinella, Chiafrø, MandelmelEasis nøddebar, Easis karamelbar, Easis Lys chokoladebar, Easis mørkchokoladebar |

Hvad siger i så..? Kunne du tænker dig at få fingrene i alle de her lækre gotter? eller har du en som du vil forkæle her i julen? Se her hvordan du deltager i konkurrencen:

Konkurrence

 • Skriv i kommentarfeltet, hvilke produkter du godt kunne tænke dig at prøve 
 • Like indlægget på knappen her 

 Jeg finder en vinder af konkurrencen sidst på ugen, rigtig god fornøjelse!

sarah posin - signature

AffiliateThis Post Has 44 Comments

 1. Emilie

  PROTINELLA! Jeg knus-elsker nutella, men det er desværre bare ikke verdens sundeste spise… – Jeg vil derfor være lykkelig, hvis jeg fik fingrene i denne pakke som blandt indeholder protinella, der efter sigende skulle være en smule sundere end det normale nutella! 🙂
  Mange hilsner chokolade-grisen 😉

 2. Katrine Pedersen

  Det er ikke muligt at vælge mellem alle disse lækkerier 😍

 3. Astrid

  Jeg er til te, så jeg glæder mig mest til at få noget Pukka te

 4. Lis

  Dem alle sammen 🙂

 5. Kathrine Antonsen

  Da dem alle sammen 😅😛

 6. Kristine

  Proteinnutella vil jeg gjerne prøve 😀

 7. Lisa

  Proteinella og kokossirup 🙂

 8. Malene Matzen

  Mørk chokolade med mint er en af mine favoritter – så det glæder jeg mig helt sikkert til. Derudover glæder jeg mig til at prøve kokosolien, som jeg har hørt, man kan bruge til mange gode ting.

 9. Laura

  Proteinella og Mint chokolade 😍🙏🏼

 10. Henriette

  Elsker mørk mint chokolade. Noget af det jeg savner at kunne spise. Så den chokolade kunne jeg vildt godt tænke mig at få tænderne i😊 derudover har jeg aldrig smagt proteinella. Og siruppen kunne virkelig være lækker på pandekager. Så svært at udvælge lidt, når alt virkelig vil bringe glæde..

 11. Amanda B. W. Andersen

  Kokossirup til mine proteinpandekager og topping til skyr 😍

 12. Line

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Protienellaen! ☺️

 13. Vanessa

  Jeg vil rigtig gerne prøve kokosolien, da jeg aldrig har prøvet kokosolie før 🙂

 14. Silje Mikkelsen

  Alle tingene ser super lækre ud, men især kokossiruppen og proteinellaen ville jeg gerne prøve😍😋😋

 15. Sofie Obel

  JUL JUL JUl, hvor er det skønt med giveaways. Denne blog er skøn at følge. Mhhh hvad kunne man ikke tænke sig at prøve… måske chokolade, så man kunne lave lidt julekonfekt? Uhh eller til dine chokoladeboller?

 16. Helle lip

  Det hele faktisk… 😍
  Men de der barer fra Easis kunne jeg især godt tænke mig at prøve.

 17. Jette clausen

  De ser så spændende ud de to te, jeg vil prøve at lade være med at drikke så meget kaffe. så jeg skal have fundet en astatning

 18. Mie Rasmussen

  Har hørt så meget om protinella men har endnu ikke smagt det. Det kunne være så lækkert at vinde det og prøve! <3

 19. Lise Balslev

  Jeg er Pukka fan, så Te hylden skulle klart fyldes op med nye lækre varianter 🙂

 20. Karoline

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve de nyeste Easis barer 🙂 Har endnu til gode at prøve nøddebaren samt deres mørke og lyse chokolade!

 21. Josephine

  Helt klart den økologiske kokos sirup. 👏🏼👏🏼🙏🏼🙏🏼

 22. Anne Sofie H.

  Helt sikkert proteinnella og alle easisbarer, selvom jeg har smagt nogle af dem 😉

 23. Maria Seidelin

  Protinella vil jeg gerne prøve.

 24. Christina

  Helt klart proteinella

 25. Lotte Sabrina

  Jeg har stadig ikke prøvet proteinella endnu og der er vidst også nogle af easis barene jeg ikke har fået smagt! Jeg har også gerne ville lave min morgengrød med chiafrø, men har aldrig fået det prøvet

 26. Rikke Holm Christensen

  Ville ELSKE at prøve proteinella! Er den største chokoladegris, men her i julen kan det godt tage lidt overhånd, så ville være lækkert med en lidt sundere udgave 😂😍💪🏽 #måjulemandenværemedmig #amen

 27. Christine brøgger

  Glædelig jul. 🎄
  Lækker konkurrence i forkæler os med. Det kan man da kun blive i julestemning af 🎄🎅🏻
  Proteinella ville jeg elske at prøve

 28. Mette T

  De nye easis barer 😍

 29. Christina Isabella Brandt Karlsson

  Proteinella 😍😍😍😍😍

 30. Mia

  Jeg er rigtig glad for Pukka, men har endnu ikke prøvet Supreme Matcha Green, så den vil jeg rigtig gerne prøve 😀 Derudover ville det også være så lækkert med proteinella til topping på morgenmaden eller på proteinpandekager 😀

 31. Asta Louise Vibe

  Proteinella og easisbarerne vil jeg helt sikkert prøve først.

 32. Anna Wilsbech

  Jeg eeeeelsker Easis barer, og bruger også de andre produkter – bortset fra Protinella og kokossirup som jeg stadig har til gode at prøve ☺

 33. Cathrine

  Easis barene ville være lækre at tage med i skole og på arbejde 😄

 34. Trine

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve det hele men easis mørk chokolade mint og kokos sirup vil jeg enorm gerne prøve 🎅

 35. Sofie Mønsted

  Kunne godt tænke mig at prøve Protinella 😀🎄

 36. Pernille

  Jeg kender og bruger flere af produkterne allerede 🙂 men kunne godt tænke mig at prøve kokossiruppen som en erstatning for honning oven på min skyr om morgenen. Derudover vil jeg altid gerne prøve nogle nye barer 🙂

 37. Susan Rathsach

  Protinella og kokossirup har jeg ikke prøvet endnu, men de lyder spændende!! Fantastisk pakke hvor det hele bare er fantastisk!

 38. Tina Husum

  Kokosolien kender jeg og bruger flittigt. Jeg kunne også godt tænke mig at prøve proteinella😊

 39. Trine

  Ih det kunne jeg godt tænke mig at vinde. Det ser lækkert ud!

 40. Emilie Andersen

  Barerne og proteinellaen kunne jeg godt tænke mig at prøve 😄

 41. Maibrith H. Poulsen

  Chkoladebarerne og kokos siruppen👍😍

 42. Søs

  Protienella og mandelmel 🙂 god jul

 43. Gitte

  Kokos sirup og chokoladebarerne er det eneste jeg ikke har prøvet – så derfor falder mit valg på disse 😊

 44. Gitte

  Kokos sirup og chokoladebarerne er det eneste jeg ikke har prøvet – så derfor falder mit valg på disse 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.