Blandet Konkurrencer

3. ADVENT GIVEAWAY

Glædelig 3. advent! Nú er der ikke længe til jul og vi skal selvfølgelig have gang i en ny konkurrence […]

december 2016

Sarah Posin

Glædelig 3. advent! Nú er der ikke længe til jul og vi skal selvfølgelig have gang i en ny konkurrence her på bloggen. Denne gang lidt blandet lækkerier fra Helsebixen.dk, som står på skud. Jeg har samlet nogle af mine absolut favoritter, alle nogle produkter som jeg selv bruger som en del af min hverdag…

hb1

hb2

| Pukka Cinnamon, Pukka Matcha Green, Easis mørk mint chokolade, Vanilje pulver, Kokosolie, KokossirupProteinella, Chiafrø, MandelmelEasis nøddebar, Easis karamelbar, Easis Lys chokoladebar, Easis mørkchokoladebar |

Hvad siger i så..? Kunne du tænker dig at få fingrene i alle de her lækre gotter? eller har du en som du vil forkæle her i julen? Se her hvordan du deltager i konkurrencen:

Konkurrence

 • Skriv i kommentarfeltet, hvilke produkter du godt kunne tænke dig at prøve 
 • Like indlægget på knappen her  [easy-social-like facebook=”true” facebook_url=”https://sarahposin.com/3-advent-giveaway/” facebook_width=”100px” skin=”metro” counters=0 align=”left”]

 Jeg finder en vinder af konkurrencen sidst på ugen, rigtig god fornøjelse!

sarah posin - signature

Affiliate

Kommentarer

 1. Kokos sirup og chokoladebarerne er det eneste jeg ikke har prøvet – så derfor falder mit valg på disse ????

 2. Kokos sirup og chokoladebarerne er det eneste jeg ikke har prøvet – så derfor falder mit valg på disse ????

 3. Protinella og kokossirup har jeg ikke prøvet endnu, men de lyder spændende!! Fantastisk pakke hvor det hele bare er fantastisk!

 4. Jeg kender og bruger flere af produkterne allerede 🙂 men kunne godt tænke mig at prøve kokossiruppen som en erstatning for honning oven på min skyr om morgenen. Derudover vil jeg altid gerne prøve nogle nye barer 🙂

 5. Jeg kunne godt tænke mig at prøve det hele men easis mørk chokolade mint og kokos sirup vil jeg enorm gerne prøve ????

 6. Jeg eeeeelsker Easis barer, og bruger også de andre produkter – bortset fra Protinella og kokossirup som jeg stadig har til gode at prøve ☺

 7. Jeg er rigtig glad for Pukka, men har endnu ikke prøvet Supreme Matcha Green, så den vil jeg rigtig gerne prøve 😀 Derudover ville det også være så lækkert med proteinella til topping på morgenmaden eller på proteinpandekager 😀

 8. Glædelig jul. ????
  Lækker konkurrence i forkæler os med. Det kan man da kun blive i julestemning af ????????????
  Proteinella ville jeg elske at prøve

 9. Ville ELSKE at prøve proteinella! Er den største chokoladegris, men her i julen kan det godt tage lidt overhånd, så ville være lækkert med en lidt sundere udgave ???????????????? #måjulemandenværemedmig #amen

 10. Jeg har stadig ikke prøvet proteinella endnu og der er vidst også nogle af easis barene jeg ikke har fået smagt! Jeg har også gerne ville lave min morgengrød med chiafrø, men har aldrig fået det prøvet

 11. Jeg kunne godt tænke mig at prøve de nyeste Easis barer 🙂 Har endnu til gode at prøve nøddebaren samt deres mørke og lyse chokolade!

 12. Har hørt så meget om protinella men har endnu ikke smagt det. Det kunne være så lækkert at vinde det og prøve! <3

 13. De ser så spændende ud de to te, jeg vil prøve at lade være med at drikke så meget kaffe. så jeg skal have fundet en astatning

 14. JUL JUL JUl, hvor er det skønt med giveaways. Denne blog er skøn at følge. Mhhh hvad kunne man ikke tænke sig at prøve… måske chokolade, så man kunne lave lidt julekonfekt? Uhh eller til dine chokoladeboller?

 15. Alle tingene ser super lækre ud, men især kokossiruppen og proteinellaen ville jeg gerne prøve????????????

 16. Elsker mørk mint chokolade. Noget af det jeg savner at kunne spise. Så den chokolade kunne jeg vildt godt tænke mig at få tænderne i???? derudover har jeg aldrig smagt proteinella. Og siruppen kunne virkelig være lækker på pandekager. Så svært at udvælge lidt, når alt virkelig vil bringe glæde..

 17. Mørk chokolade med mint er en af mine favoritter – så det glæder jeg mig helt sikkert til. Derudover glæder jeg mig til at prøve kokosolien, som jeg har hørt, man kan bruge til mange gode ting.

 18. PROTINELLA! Jeg knus-elsker nutella, men det er desværre bare ikke verdens sundeste spise… – Jeg vil derfor være lykkelig, hvis jeg fik fingrene i denne pakke som blandt indeholder protinella, der efter sigende skulle være en smule sundere end det normale nutella! 🙂
  Mange hilsner chokolade-grisen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.