Blandet

3 essentials i din nye hybel

Er du en af dem, der her til foråret må forlade forældrenes trygge rammer og flytte ud i egen bolig? […]

oktober 2017

Sarah Posin

Er du en af dem, der her til foråret må forlade forældrenes trygge rammer og flytte ud i egen bolig? Så skal du for nok første gang i dit liv også til at tænke på, hvordan du skal indrette dit nye hjem. Og det er faktisk ikke helt let, hvis man ikke har prøvet det før.

I artiklen her kigger vi ind på, hvordan du lidt nemmere kan forberede dig på, at du nu skal til at bo alene eller i bofællesskab. Læs med videre, og bliv klogere på livet som udeboende.

Find et ordentligt spisebord

En af de allervigtigste møbler at have i sin nye bolig er uden tvivl et ordentligt spisebord. Uden dette har man nemlig ikke rigtig mulighed for at invitere venner, bekendte og familie over på sjov og ballade, og så er det alligevel ikke så sjovt at have sit eget. Et spisebord kan fås i mange forskellige varianter og prisklasser, og man kan med garanti også finde et, der passer perfekt ind i rammerne for din nye bolig.

 

Husk både effektiv belysning og hyggelamper

Når man er førstegangsudflytter, ved man ikke altid, hvad man får behov for løbende. Og en af de fælder, man sagtens kan løbe i, er, at man ikke får opsat effektiv belysning af sin bolig. For selvom det måske ser pænt ud med en masse hyggebelysning, er det ikke sikkert, at dette er tilstrækkeligt, når man så spiller kort med vennerne lørdag aften.

Lys er nemlig ikke bare lys, og generelt er det da også rart, at man har mulighed for at lyse hele hjemmet op, hvis man af den ene eller den anden årsag har behov for dette. Husk derfor altid at opsætte både hyggebelysning og en mere effektiv lyskolde, når du indretter dit nye hjem – det bliver du glad for, når du en dag har behov for et ordentligt og effektivt lys.

 

Planter giver lys

En af de allervigtigste elementer, når det kommer til en pæn og stilet boligindretning, er, at man har masser af planter. På den måde puster man liv i hjemmet, og det giver hjemmet både indtryk af glæde og energi på en måde, man ikke kan få på ret mange andre måder – og så bliver mor nok lidt mere stolt, når hun fra tid til anden kommer forbi.

Brug denne artikel som en tjekliste, hvis du står i en situation, hvor du er ved at flytte hjemmefra.

God fornøjelse!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.