Træning Træningsprogrammer

3 fedtforbrændende workout’s

De sidste par uger, har jeg trænet en god miks af både crossfit, styrketræning og løb. Jeg elsker at kombinere […]

marts 2018

Sarah Posin

De sidste par uger, har jeg trænet en god miks af både crossfit, styrketræning og løb. Jeg elsker at kombinere det hele og det gør, at jeg aldrig rigtig kører træt i noget af det. Når jeg træner, elsker jeg at svede og få sat gang i pulsen, så man virkelig får noget ud af den tid man træner. Er du også vild med det? Så er her 3 rigtig gode workout’s, som jeg har lavet her i weekenden. I træningsprogrammerne her, får du trænet hele kroppen igennem og får sat gang i pulsen, som er rigtig godt, hvis du er ude efter en fedtforbrændende træning…

Læs også: 9 vigtige ting, du skal huske når du træner 

Træningsprogrammerne kan laves lige meget om du træner i en crossfit boks eller et ganske normalt fitness center. Der er et par træningsredskaber du skal bruge, men ofte kan du samle det hele, på en station, så det er lige til at gå til. Rigtig god fornøjelse!


WORKOUT 1

5 runder 

400 meter ro

21 kettlebell swings

13 Pull ups/ ring rows

 

Afslut med: 100 sit ups

 


WORKOUT 2

6 runder

250 meter ro

10 dumbbell snatch

10 Goblet squat

15 V-ups

 


WORKOUT 3

– 40 cal. ro

40 wall ball

40 dumbbell snatch

40 clean

– 40 cal. ro

40 kettlebell swings

40 sit ups

40 goblet squat

– 40 cal. ro


Har du andre ideer til workout’s eller måder, hvorpå man kan få godt gang i både puls og styrke? Smid endelig dine bedste træningstips i kommentarfeltet!  <3

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.