Beauty Hudpleje Skønhedstips

3 gyldne trin, til at undgå bumser & uren hud

Der er ikke noget smukkere end en sund, glødende hud, uden urenheder og bumser. Jeg deler her, 3 nemme trin […]

december 2019

Sarah Posin

Der er ikke noget smukkere end en sund, glødende hud, uden urenheder og bumser. Jeg deler her, 3 nemme trin til, hvordan du nemt og enkelt kan holde din hud flot og bumsefri. Kig med her..

For nogle uger siden, besøgte jeg en kosmetolog her på Østerbro. Jeg var så heldig hav have fået et gavekort af Frederik i fødselsdagsgave.

Min hud trængte virkelig til en kærlig hånd og ikke mindst nogle gode råd fra en ekspert. De råd hun gav mig, har jeg taget med videre og vil derfor gerne dele dem med jer, så i også kan få glæde af dem.

Læs også: Sådan dækker du urenheder & synlige bumser

Min hud er “normal”, men af og til får jeg urenheder hist og pist og er nok lidt for god til at pille i det, som ofte forværrer problemet.

Jeg har derfor anskaffet mig 3 gode produkter, som kosmetologen anbefalede:

Lermaske – parfumefri fra Ecooking

Lermasker har vi set i mange år og der er kommet rigtig mange forskellige ansigtsmasker på market. Ler er specielt godt, da det indholder metaller, mineraler og en masse gode vitaminer. Derudover er ler et naturprodukt, som ikke indholder parfume, konserveringsmidler, tilsætningstoffer og parabener.

Det er ikke første gang jeg prøver ansigtsmasken fra Ecooking, da jeg synes den frisker min hud så fint op, og minimerer mine porer. Den er super nem og virkelig lækker at bruge.

| Link |
Ecooking lermaske

Kosmetologen anbefalede mig at bruge lermasken, hvis en bums var på vej -det viser jeg på billedet her, hvor jeg dækker bumsen til. Lermasken har nemlig den effekt, at den tørrer bumsen ud, så den forsvinder hurtigere.

Derudover bruger jeg den også som almindelig ansigtsmaske, da den bare efterlader huden silkeblød, og minimerer de synlige porer.

| Link |
Ecooking lermaske

Ansigtsskrub – parfumefri ansigtscrub af fine mandelkorn

Min kosmetolog roste skrubkorn til skyerne og sagde, at alle ville have gavn af, at bruge de her små scrubbekorn. De små korn hjælper nemlig med, at reducere kommende urenheder og afrense for dødehudceller. Så huden efterlades med mere glød.

Jeg har egentlig længe holdt mig fra de traditionelle skrubbemasker, da det giver mig en smule flash back til de yngre dage, hvor man brugte ansigtskrub med KÆMPE korn, hvor man følte at hele ansigtet blev flænset op. Men der er vidst skel lidt siden den tid..

Ecooking ansigtsscrub indholder de fineste små skrubkorn, som er lavet af mandelkerner. Den er SÅ lækker at påføre, da selve massen er lavet af en olie lignede masse, som efterlader huden silkeblød.

I samme omgang, får man afrenset for dødehudceller og man kan tydeligt mærke og se, hvordan huden får ekstra glød og et sundere look.

Jeg har placeret min bøtte i bade, så jeg nemt og hurtigt kan skrubbe mit ansigt. Jeg bruger den 2-3 gange i ugen og hold nu op, hvor kan jeg mærke en stor forskel på min hud!

Fugtgivende ansigtscreme – vegansk creme til mere næring, fugt & glød

Fugt, fugt og mere fugt. Det er vidst det man skal gå efter, for at opnå en smuk og sund hud. Jeg har egentlig aldrig følt, at min hud som sådan har haft brug for mere fugtgivende cremer. Men hold nu op, hvor kan jeg se, hvordan min hud suger produktet til sig.

| Link |
Fugtgivende ansigtscreme

Ecooking 24 timers creme, kommer i en lille bøtte med pumpe, som gør det ekstremt hygiejnisk, da man er fri for at proppe sine fingre i en bøtte. Cremen er ret tynd i konsistensen, så man skal egentlig kun bruge et par pump.

Den holder huden fugtet hele dagen, uden hverken at tørre ind, eller fedte i løbet af dagen. Cremen giver det blødeste resultat og efterlader huden dejlig blød og sund at se på.

Derudover kan Ecooking 24 timers creme bruges både morgen og aften og så kommer den i 50ml, så du kan tage den med på farten 😉

3 gode råd til at undgå en uren hud:

  • Brug rene produkter uden parfume
  • Undgå at pille i urenhederne, men søg for at brug en ansigtsscrub med små korn, som kan rense de dødehudceller. Brug en lermaske på de områder, hvor infektionen allerede er sat ind.
  • Masser din hud, når du bruger renseprodukter, scrub eller ansigtscremer. Det vil sætte gang i huden og rense ud i de udsatte områder

Det er altid svært, helt præcis at vise produkternes virkning i et indlæg som dette. Jeg kan blot give mine ord på, hvordan produkterne føles og hvordan de er at anvende.

Jeg håber det kan give jer et bedre indblik i, hvordan i kan forbedre jeres hudrutine og forhåbentlig minimere hudproblemerne, hvis der skulle være nogen 🙂

Et kæmpe plus ved produkterne her, er at de er vegansk, uden parfume, parabener og konserveringsmidler – det er efterhånden noget jeg fortrækker, når jeg er ude efter nye produkter til min hud.

Tak fordi i læse med! Hvis i vil se lidt mere omkring Ecooking’s produkter, så kan i finde hele deres udvalg, i linket her!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.