Morgenmad Opskrifter

3 måder du kan få din havregryn til at fylde

En kæmpe potion havregrød er fyld med gode og sunde kalorier, men ofte vil vi gerne skær en smule ned […]

november 2015

Sarah Posin

En kæmpe potion havregrød er fyld med gode og sunde kalorier, men ofte vil vi gerne skær en smule ned på dagens kalorie indtag, især hvis vi ønsker en nedsat fedtprocent.

Til dagligt får jeg omkring  60 gram havregryn, enten lavet som grød, mikset med proteinpulver eller som topping på min skyr. Under min diæt skar jeg ned til halvdelen, altås 30 g – har du set hvor lidt 30 gram er? Det svarer nogenlunde til en håndfuld. Derfor fandt jeg lynhurtigt frem til forskellige muligheder, som kunne få min havregryn til at fylde mere. Så prøv de her 3 opskrifter og se hvordan du lynhurtigt kan få ingen kalorier til at ligne en kæmpe potion:

1. Havregryn + æggehvider

Kog 30 gram havregryn med vand, så det bliver til en ganske normal potion havregrød. 3 æggehvider klækkes i en skål og hældes derefter i grøden. Vær hurtigt til at rør godt rundt i grøden, så æggevidderne bliver rørt godt igennem. Tilføj evt. lidt kanel eller top grøden med bær, nødder eller andre lækre sager ☺️ Her er en nem, hurtige og super lækker proteinrig grød, som fylder godt!

2. Havregryn + gulerødder

Kog 30 gram havregryn med vand, til en ganske normal potion havregryn. Riv ca. 2 små gulerødder og prop derefter det revet gulerod i grøden. Rør godt rundt og tilsæt evt. lidt salt. Top grøden med nødder, peanutbutter, frugt, bær eller hvad du lige har lyst til. Grøden smager også super lækker helt for sig selv!

3. Havregryn + HUSK

Kog 30 gram havregryn og tilsat 1 tsk. HUSK. Rør godt og grundtig i grøden og tilsæt evt. lidt salt, kanel eller hvad du har lyst til. Jeg har ikke selv prøvet opskriften her, men det skal jeg snart ☺️Min veninde laver tit hendes grød på HUSK og den skulle blive til en gigantisk potion, på meget få kalorier.

 

Jeg er helt vild med opskriften på havregryn med revet gulerødder. Det lyder måske en smule mærkeligt at mikse morgenmad med grøntsager, men jeg kan love dig for at det smager hammer godt  og så mætter det bare helt vild!

Hvilke metoder bruger du?  

 

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.