Beauty Hårpleje Skønhedstips

3 nemme frisurer til langt & kort hår

Her er 3 forskellige frisurer, hvor du tydeligt kan se produkternes effekt. Kig med her og se hvordan du anvender dem og skaber det helt perfekte look..

juni 2021

Sarah Posin

Sponsoreret af oneblackcar.dk

Ønsker du at sætte ekstra liv i dine naturlige krøller, give dit hår ekstra pleje og shine under styling, eller skjule de bare pletter i hovedbunden og skabe mere fylde i håret? Jeg viser her 3 forskellige frisurer og hvilke produkter du kan bruge, for at få det optimale ud af din styling.

I samarbejde med OneBlackCar.dk, har jeg fået fingrene i en flot rabatkode, som giver jer hele 20% på alt Lernberger Stafsing hår- og hudpleje.

 

Spar 20% på alt Lernberger Stafsing

 

Brug koden:
POSIN20

 

1: Sådan skaber du smukke, naturlige krøller

 

Curl Mousse er et produkt som jeg brugte ret meget, som helt ung – faktisk gik jeg lidt væk fra det, da jeg synes det fik mit hår til at blive alt for stift og svært at arbejde med, i løbet af dagen.

Den lækre krølle mousse fra Lernberger Stafsing, har virkelig taget mig med storm og det er et produkt som jeg nu har taget tilbage igen. Produktet efterlader altså håret silkeblødt, men alligevel med et fantastisk hold, som giver håret og krøllerne enormt meget fylde, volume og krøl, på en meget fin og naturlig måde.

 

Sådan bruger jeg produktet:

Jeg anvender produktet i håndklædetørt hår, men man kan sagtens tilføje mere produkt, efter håret er tørt. Duften er helt fantastisk og dejlig frisk og håret efterlades med volume og shine.

Jeg elsker at kunne rode mig selv i håret eller køre hånden igennem, uden at det hele filtre – produktet her er virkelig samarbejdsvillig og giver blot håret nogle bløde krøller, som man nemt kan stryge hånden igennem.

 

 

Køb Lernberger Stafsing Curl Mousse

 

Brug koden:
POSIN20

 

2: Sådan laver du krøller med glattejern

Selvom jeg elsker at sætte liv i de naturlige krøller, så elsker jeg ligeså meget at style og lave krøller med mit glattejern. Håret får et lidt pænere finish og det ser ikke nær så vildt ud.

3 produkter jeg bruger, når jeg styler mine krøller:
 

Hårbørsten er lavet på en blanding af naturhår og nylonhår, som både kan bruges i fugtigt og tørt hår. Det er en af de hårbørster, som bare glider lige igennem mit hår, uden at filtre helt sammen. Derudover skåner børsten også håret og ved brug af naturhårne, børster man det naturlige fedtlag igennem håret, så det på samme tid plejer håret.

 

Her er den lækreste hverdagskur, som giver håret en masse næring, imens det beskytter håret før styling. Jeg giver håret et let sprøjt, i tørt hår, inden jeg påbegynder min styling med glattejernet.

 

Her er et af de produkter som jeg elsker at bruge, efter min styling. Olien er meget drøj i brug, så et enkelt pump er nok, til at give håret den fineste glans og en masse næring, som både styrker og beskytter håret. Jeg bruger produktet i spidserne, hvor mit hår ser mest slidt og tørt ud.

Olien er parabene- og silikonefri, som er noget jeg vægter højt, når jeg vælger mine hårprodukter.

 

 

Find alle Lernberger Stafsing produkter

 

Brug koden:
POSIN20

3: Sådan skjuler du tyndt hår, skaber fylde og volume

 

Jeg elsker at sætte en stram hestehale – ikke kun når jeg skal træne, men også hvis jeg skal ud. En af de ting, som jeg ofte har tænkt var træls, er de høje tindinger, eller tynde plamager, som så ofte kommer til synes, når håret svinges op.
Et smart trick til dette, er et lille diskret sprøjt af Lernberger Stafsing Dryclean, i farven Brown. Dette trick har jeg brugt længe og er et jeg elsker at dele, når folk fortæller om deres frustationer ved det tynde hår.
FØR – EFTER
Resultatet er meget diskret, men alligevel kan man se en tydelig forskel. Min hesthale ser pludselig mere fyldig ud og det ligner at jeg har mere hår på hovedet, end jeg egentlig har 😉 Smart!
Lernberger Stafsing Dryclean bruger jeg i farven brun, som blender så fint ind i mit eget hår. Produktet er egentlig en tørshampoo, så udover at dække de tynde områder og få håret til at syne kraftigere, så modvirker produktet også fedtet hovedbund og giver volume til håret. Igen indholder produktet ingen sulfat- og er parabenefri, hvilket jeg igen synes er ret lækkert, når det er styling produkter, som man bruger dagligt.
Jeg anvender altid produktet i tørt hår 🙂

 

Find Lernberger Stafsing Dryclean

 

Brug koden:
POSIN20

Her var 3 af mine mest “satte” frisurer og hvilke produkter jeg bruger hertil, for til at skabe det helt rette look. Selvom de forskellige frisurer er meget simple, så kan man alligevel se en stor forksel, ved brugen af produkterne og hvilken effekt de egentlig har på selve stylingen.

Smid endelig en kommentar, hvis du har andre smarte tips til styling, eller produkter som løser vores små dilemmaer.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.