Træning Træningsprogrammer

3 simple træningsprogram, til hele kroppen

Personlig fortrækker jeg selv træningsprogrammer, som er lige til og hvor man ikke skal vandre rundt i centeret for at […]

november 2018

Sarah Posin

Personlig fortrækker jeg selv træningsprogrammer, som er lige til og hvor man ikke skal vandre rundt i centeret for at bruge forskellige maskiner. Oftest planlægger jeg min træning, udfra at jeg kan samle udstyret ét sted og at træningen ikke bliver alt for lang – jeg elsker når de er hurtige og effektive!

Derfor har jeg samlet lidt inspiration her, hvor du kan finde forskellige forslag til en hurtig, effektiv træning, hvor du kan stå på et og samme sted.

Tip! Find et frirum i dit center, hvor du kan slæbe et par kettlebells med. Evt et sted hvor der også står en romaskine og hvor der er lidt plads til at boltre sig.

 

LÆS OGSÅ: VLOG, kom med på min træning

 

Træningsprogram 1: Fokus på ben & baller

Det her er nok en af mine allermest brugte træningsprogrammer. Jeg laver programmet her SÅ tit, da jeg virkelig føler at den går lige i ballerne! Jeg elsker at træne med kettlebells, da man nemt kan træne hele kroppen og dermed også selv justere hårdheden med vægtene. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan træne med de her kugler

 • 10 Kettlebell swings
 • 10 Squat m. kettlebell (12/16 kg)
 • 10 Stivbenet dødløft m. kettlebell (12/16 kg)
 • 10 Sumo squat (+16 kg)
 • 10 Lunges 

x4 runder 

 

Træningsprogram 2: Fokus på puls og kcal. forbrænding

Min veninde Julia præsenterede mig forleden for denne workout. Hun laver den selv et par gange i ugen og jeg var ret imponeret over hvor hård den egentlig var! Virkelig en god og hård pulstræning, hvis man er ude efter noget som kan forbrænde en masse kcal. af

 • 10 cal. ro
 • 10 situps
 • 6 burpees
 • 10 dips på kasse

x5

4 min. pause

x 3 runder 

Træningsprogram 3: Fokus på hele kroppen, styrker + puls

Den her form for workout har jeg ofte lavet, når jeg træner med mine veninder. Af en eller anden grund, kan der ofte gå ret meget snak i den, når vi træner sammen Derfor er det her virkelig en god måde, hvorpå man hurtigt og effektivt kan træne sammen og stadig få noget ud af sin træning. Alle kan være med og man kan selv justere hårdheden ved vægten man vælger. Her er der ikke tid til særlig meget snak, da træningen forgår på tid – så er der plads til at snakke efter, når man begge ligger helt færdige og udmattet på gulvet!

Jeg bruger ofte “Gymboss app”, som fungerer som stopur og her kan du lave dine egne intervaller (kan hentes her) Den bipper når i skal igang og når der er pause – den er nem og ligetil at bruge.

 • 40 sek. Kettlebell swings
 • 20 sek. pause
 • 40 sek. squat m. kettlebell 
 • 20 sek. pause
 • 40 sek. Russian twist m. kettlebell
 • 20 sek. pause
 • 40 sek. planke
 • 20 sek. pause
 • 40 sek. burpees
 • 20 sek. pause

x4 runder

 

LÆS OGSÅ: Min morgenrutine: Disse produkter bruger jeg

 

Har du forslag til gode workouts, så smid dem endelig i kommentarfeltet! Rigtig god fornøjelse med træningen!

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.