Blandet Skønhed

3 skønhedsprodukter du SKAL eje!

I kender det måske selv.. vi er elle-vilde med produkter som får os til at se endnu mere smækre lækre ud […]

maj 2017

Sarah Posin

I kender det måske selv.. vi er elle-vilde med produkter som får os til at se endnu mere smækre lækre ud og vi er næsten villige til at gøre alt hvad der skal til.. om det er at børste tænder i sort kul, for at få hvide tænder hæhæ  (flash back fra sidste uges indlæg om tandblegning) Vi kan hurtigt bruge en formue på diverse cremer, serum’er og alverden fittilihut’er.

Jeg har samlet 3 af mine favoritter, som du simpelthen MÅ eje? Kig med her…


M2 Lashes

Åhh.. den kære M2 Serum! JEG ELSKER DIG! M2 lashes er absolut et af mine yndlingsprodukter og jeg vil til hver en tid anbefale produktet her. Jeg har selv anvendt produktet i flere år – selvfølgelig med nogle måneders pause imellem, men jeg elsker det simpelthen! Du kan finde M2 Lashes billigt på nettet i linket HER


Gellack

Gellack har jeg også skrevet en del om her på bloggen (‘sådan laver du dine egne gellack negle’) Det er også et af de produkter jeg har brugt i rigtig mange år og som jeg simpelthen ikke kan undvære. Jeg bruger det næsten uafbrudt, da det hjælper mine negle til at blive lange, stærke og så holder de til alt slags træning uden at knække eller skalle af. Før i tiden kunne man købe Gellack i Matas – Depend hed det. Det fåes desværre ikke længere, da folk gik hen og fik allergisk reaktion af et stof i produktet. Sidenhen har jeg brugt L.A.Q (HER) og det helt nye er dette super søde kit fra Le Mini Macaron (HER). De fåes i mangle fine farver og det er så nemt, at lave sine negle flotte!


Selvbruner

Selvbruner er et af mine must til de kolde vintermånederne (eller bare alle de måneder hvor solen ikke er der ). Jeg gider simpelthen ikke bruge tid og penge på solarium – det skal både holdes ved lige og så er det hammer usundt for huden. Derfor er det bare så skide hamrende smart, at man bare lynhurtigt kan smøre sig ind i et lag selvbruner og så får man en lækker kulør, som om man har været en uge på ferie!

Der findes et hav af forskellige muligheder her, nogen bedre end andre.. Her er mine 2 favoritter!


Det var en hurtig gennemgang af min top 3 bedste skønhedsprodukter. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at høre hvilke produkter du bruger mest, og hvilke der bare er et total musthave for dig?

Rigtig dejlig dag! ☀

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.