Untitled 1

3 skønhedsprodukter du SKAL eje!

I kender det måske selv.. vi er elle-vilde med produkter som får os til at se endnu mere smækre lækre ud og vi er næsten villige til at gøre alt hvad der skal til.. om det er at børste tænder i sort kul, for at få hvide tænder hæhæ 😄 (flash back fra sidste uges indlæg om tandblegning) Vi kan hurtigt bruge en formue på diverse cremer, serum’er og alverden fittilihut’er.

Jeg har samlet 3 af mine favoritter, som du simpelthen MÅ eje? Kig med her…


M2 Lashes

Åhh.. den kære M2 Serum! JEG ELSKER DIG! M2 lashes er absolut et af mine yndlingsprodukter og jeg vil til hver en tid anbefale produktet her. Jeg har selv anvendt produktet i flere år – selvfølgelig med nogle måneders pause imellem, men jeg elsker det simpelthen! Du kan finde M2 Lashes billigt på nettet i linket HER


Gellack

Gellack har jeg også skrevet en del om her på bloggen (‘sådan laver du dine egne gellack negle’) Det er også et af de produkter jeg har brugt i rigtig mange år og som jeg simpelthen ikke kan undvære. Jeg bruger det næsten uafbrudt, da det hjælper mine negle til at blive lange, stærke og så holder de til alt slags træning uden at knække eller skalle af. Før i tiden kunne man købe Gellack i Matas – Depend hed det. Det fåes desværre ikke længere, da folk gik hen og fik allergisk reaktion af et stof i produktet. Sidenhen har jeg brugt L.A.Q (HER) og det helt nye er dette super søde kit fra Le Mini Macaron (HER). De fåes i mangle fine farver og det er så nemt, at lave sine negle flotte!


Selvbruner

Selvbruner er et af mine must til de kolde vintermånederne (eller bare alle de måneder hvor solen ikke er der 😄). Jeg gider simpelthen ikke bruge tid og penge på solarium – det skal både holdes ved lige og så er det hammer usundt for huden. Derfor er det bare så skide hamrende smart, at man bare lynhurtigt kan smøre sig ind i et lag selvbruner og så får man en lækker kulør, som om man har været en uge på ferie! 😝

Der findes et hav af forskellige muligheder her, nogen bedre end andre.. 😅 Her er mine 2 favoritter!


Det var en hurtig gennemgang af min top 3 bedste skønhedsprodukter. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at høre hvilke produkter du bruger mest, og hvilke der bare er et total musthave for dig?

Rigtig dejlig dag! ☀

AffiliateThis Post Has 6 Comments

 1. Sarah Posin

  Hej Rie 🙂

  Åh ja.. den kære Depend! Havde det selv i sin tid, super træls det blev taget af markedet.
  Jeg er ret glad for begge produkter – Le mini macaron og L.A.Q. Le mini macaron har ikke nær så god holdbarhed, men skal defor også kun bruge 1 lak som indholder alle 3 steps i én og du kan derfor have sættet med i tasken og lave et sæt nye negle på farven.
  Det jeg er mest glad for selv og det jeg bruger mest, er L.A.Q – det holder rigtig godt og her kan du få uendelige farver 🙂 Produkterne er lidt dyre, men det er altså alle pengene værd!
  Håber du blev lidt klogere på hvad der passer til dig 🙂
  Ha’ en dejlig dag

  Knus Sarah

 2. Rie

  Hej Sarah,

  Har førhen selv brugt Depend Gellack, men disse er desværre snart tømt (og jo taget af markedet) – Jeg står derfor enten mellem Le mini macaron og L.A.Q. og ville derfor høre hvilken af disse du bedst ville anbefale 🙂 Både mht holdbarhed, shine og sådan!

 3. Sarah Posin

  Heeej Ditte <3

  Ej hvor er det bare skønt at høre! Så dejligt at du følger med på bloggen 🙂
  Fedt du også er glad for Vita Liberata, jeg synes virkelig den er god. Især moussen, da den er så nem selv at påføre!
  Du har ret i, at den forsvinder.. min gør især de steder hvor jeg sveder og mit træningstøj som sidder og gnaver. Jeg synes egentlig det er ret nemt at gnippe af i badet, i forhold til mange andre selvbrunere.
  Mit bedste råd er, måske at skrubbe huden godt inden man påfører et lag, så de dødehudceller er væk. Når jeg har været i bad, tørrer jeg mig ikke hård med håndklædet, men dubber bare vandet af kroppen og så husker jeg at fugte med lidt body creme, så synes jeg egentlig farven holder sig flot 🙂

  Åh fedt med et lille læbe-råd, tak! 🙂 Har lige googlet den og den ser ret god ud! Den må jeg prøve næste gang 😉

  Tak <3 Ha' en rigtig dejlig dag
  Knus Sarah

 4. Ditte

  Hej Sarah!
  Fantastisk blog du har dig, tak for gode råd og inspiration igennem tiden, jeg er fast læser og det bliver jeg ved med.

  Jeg er så meget med på Vita Liberata tan produkter, de er simpelthen uundværlige. Spørgsmål – holder farven mere end 4 dage for dig? Synes at det på 4 dagen kan se lidt slidt ud, hvide pletter og sådan (mest på fødder og hænder). Nogle råd? 🙂

  Mit must have skønhedsprodukt er en god læbepomade med solfaktor, min favorit er Rimmel Lip Conditioning Balm by Kate Moss.

  Kh Ditte

 5. Sarah Posin

  Heej Pernille <3
  Dejligt du synes om indlægget!
  Det er faktisk bare en bluse, fra Gina Tricot. Det er vidst bare en af deres basic modeller, som du laver i en masse forskellige farver og print 🙂 Den er ved at være lidt gammel, men de plejer at have nogen som minder lidt om 🙂

  Knus Sarah

 6. Pernille

  Dejligt indlæg 🙂
  Hvor er din trøje/kjole eller hvad det nu er fra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.