Blandet Opskrifter

3 sunde syltede opskrifter!

Jeg har faktisk længe haft lyst til at lave lidt forskellige syltninger, men har ikke rigtig fået taget mig sammen til […]

juni 2017

Sarah Posin

Jeg har faktisk længe haft lyst til at lave lidt forskellige syltninger, men har ikke rigtig fået taget mig sammen til det. Forleden skrev jeg med en sød pige over Instagram, som netop havde lavet min opskrift på ‘hjemmelavet syltede rødløg‘ og vi skrev lidt frem og tilbage om andre ting man evt. kunne prøve at sylte. Derfor fik jeg sådan lyst til at prøve det af.. og denne gang har jeg kastet mig ud i syltede agurker, æbler og rødløg 

Opskriften er så simpelt, at det næsten burde være ulovligt at sige, at man ikke kan overskue det!  

➔ Det skal du bruge:

 • 6 dl. Vand
 • 4 dl. Lagereddike
 • 2 spsk. Perfekt sød (sukker og andet sødemiddel kan også bruges)
 • Rødløg, æbler, agurker (eller hvad du har lyst til)

➔ Sådan gør du:

 1. Skær agurk, æbler eller løg ud i tynde skiver
 2. Kom dem op i en lille glaskrukke eller hvad du lige har
 3. Kog vand, Eddike og sødemiddel sammen i en gryde (Undlad kogt vand til æblerne)
 4. Hæld det kogende vand over i dine glas med rødløg, agurker og æbler
 5. Sæt på køl i et par timer!

Hvilke andre syltede opskrifter kan du anbefale?  Jeg er personligt selv ret vildt med de syltede æbler, som jeg også altid vælger når jeg kommer på den sædvanlige salatbar i Århus 

Kommentarer

  1. Hej Sofie 🙂

   Jeg hældte selv kogt vand over æblerne, men de bliver bedre og mere sprøde hvis det ikk er kogt vand. Så bare samme opskrift, bare uden kogt vand 🙂

 1. Når du siger man skal undlade kogende vand. Mener du så man skal helt undlade vand i opskriften eller skal man bruge ikke kogende vand og så kun koge eddiken med sukker?

  1. Hej Maja 🙂

   Du blander bare samme mængde vand, bare ikke kogende – det er egentlig fordi æblerne blev mærkelig slatne af at blive kogt, men resten – altså agurkerne og de syltede rødløg skal stadig koges 🙂
   Håber det giver mening! <3

   Knus Sarah

 2. Hej Sarah
  Tak for de dejlige opskrifter.
  Man skal vel stadig koge eddiken sammen med sukker og hælde det over æblerne, mens det er varmt og evt. Tilsætte atamon?
  Vh Linda

  1. Hej Linda 🙂
   Ja jeg plejer altid at koge vandet sammen med sødemiddel – men da jeg gjorde det med æblerne blev de lidt slatne i det, så hvis jeg skal lave dem igen vil jeg nok undgå at lade dem koge 🙂 Men har du evt. et andet trick, så de stadig kan holde sig lidt knasende og sprøde i det? 🙂

   Knus Sarah <3

 3. Din favorit salatbar skulle vel aldrig være mr mums? Det er der jeg har smagt de syltede æbler ???? jeg har overvejet at prøve at komme en lille stang kanel ned til æblerne, bare i denne juletid ???? hvilke æbler har du brugt?

  1. Hehe 😀 Jo præcis! Det er faktisk der jeg fik inspirationen til de syltede ting! Jeg elsker de syltede æbler og tror virkelig det kunne være et lækkert lille twist med en kanalstang – især her i julesæsonen! God idé 😉 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.