Træning Træningsprogrammer

3 workout’s du må prøve!

★  Sko – reebok crossfit  ★  Tights – BLACC  ★ I forbindelse med Crossfit games, bliver der hver uge lagt 1 ny workout op, […]

april 2016

Sarah Posin

★  Sko – reebok crossfit  ★  Tights – BLACC  ★

I forbindelse med Crossfit games, bliver der hver uge lagt 1 ny workout op, som skal gennemføres for dem som ønsker at kvalificere sig Crossfit Regionals. Dem som herefter klarer sig bedst i Regionals, går derfra videre til Crossfit Games. Mange af de workout’s som de laver er virkelig ben hårde og mange af øvelserne kan jeg ikke engang finde ud af at lave.. Derfor har jeg absolut heller ikke planer om at træne op til det. Men af og til, når der bliver lagt en ny workout op, kan jeg godt finde på at lave den, som en del af min træning. Andre gange tager jeg bare inspiration fra workout’en og laver en lidt anden version 

Jeg har her samlet 3 super fede workout’s som i kan prøve af eller tage inspiration fra..

Forleden lavede Micky og jeg workout #1 som er vist på billedet her. Vi tog inspiration fra en af de oprindelige workout’s og ændrede lidt i den, da der ellers ville være utrolig mange pull-ups. Her satte i istedet toes-to-bare og wall balls med. Den tog os 50 minutter at gennemføre og jeg var næsten døden nær hehe   Good luck!

Untitled-1

Workout #1

WOD-dhdh

Untitled-1

Workout #2

WOD-eiwufbj

Untitled-1

Workout #3

WOD-twefvdhs

 

Hvilke workout’s kan du anbefale? I linket her kan du finde en super fed makker wod, som jeg også har lavet en del gange med Micky ✌️

Har du lyst til at vide lidt mere om Crossfit og det her såkaldte Crossfit Games, så er her en total mega fed video – vildt motiverende!

 

underskrift til bloggen 3

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.