Stil og Inspiration

4 Lækre toppe fra Calvin Klein

Jeg elsker  bh’er uden bøjle, om det så er en sports bh eller en lille trekants bh, så er det […]

november 2015

Sarah Posin

Jeg elsker  bh’er uden bøjle, om det så er en sports bh eller en lille trekants bh, så er det bare vildt behageligt at have på, selvom man ikke ligefrem får den mest volumiøse barm, med hva’ fanden, det er jo behageligt!   Kan sagtens finde på at have sport’s bh på til mit hverdagstøj og især når man kan få så mange fine sports toppe med fine detaljer. Har tidligere vist et par andre toppe med fine  detaljer på ryggen, du kan klikke ind forbi linket HER  

Men nu står der sporty Calvin Klein toppe på programmet – Hvilken en er din favorit?

sdgfhjgkl

 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Er faktisk lidt pjattet med dem alle. Men efter jeg har set det her flotte billede af min super seje veninde Tine, er jeg gået hen og blevet rimelig vild med både toppen og trussen. Kan ikke helt finde ud af om det er hende som gør sættet så labert eller om det i virkeligheden er sættet?  

12142129_1507618749550253_2458470_n

 

Hvilken Calvin Klein top er din favorit? 

 

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.