Hverdag & velvære Træningstips

5 Apps der kan hjælpe dig til en sund livstil

Der findes jo et hav af forkskellige træning og sundheds apps og hvilke skal man lige downloade? Jeg har her […]

oktober 2015

Sarah Posin

Der findes jo et hav af forkskellige træning og sundheds apps og hvilke skal man lige downloade? Jeg har her fundet 5 gode apps, som enten hjælper til at holde styr på kosten, presse det sidste sved ud under træningen eller hjælp til restitution og afslapning. Hvilke apps bruger du selv mest? Få inspiration eller prøv de her apps  

Lifesum 

Lifesum er en app som holder styr på alt hvad du spiser, drikker og motionere. Den giver dig et godt overblik over hvad du får i løbet af en dag og du kan nemt indtaste dine fødevarer, hvorefter den regner ud hvor mange kalorier, protein, kulhydrater og fedt du har fået. Du indtaster dit ønskede mål og her kan man så nemt og overskueligt følge med i processen og se hvor tæt man kommer på sit mål. Du kan nogenlunde på et bud på, hvor mange kalorier du ca. skal have for enten at tabe dig, holde vægten eller hvis du har et ønske om at stige i vægt.

Hent Lifesum App her.

koststradegi-2


 

Daily Yoga

Jeg er faktisk blevet ret vild med yoga, efter jeg første gang besøgte YOSTUDIOS i Århus. Derfor har jeg fundet denne app, som indeholder forskellige yoga programmer, med afslappende musik og en behagelig video som forklare hvordan de forskellige øvelser skal gøres. Der er mange forskellige yoga programmer at vælge imellem, men ikke alle er gratis. Man kan let opgradere, så man får mulighed for flere programmer, men jeg synes det er helt fint bare at køre de gratis programmer. Kommer du til at vælge et program som ikke er gratis, bliver du advaret om at det koster penge, så bare rolig du kommer ikke ligepludselig til at bøde for noget

Hent Daily Yoga App her.

Untitled-1


 

Sleep Cycle

Har du svært ved at vågne om morgnen? Så kan denne app hjælpe med at analysere din søvn og vække dig om morgnen.Hvis du åbner programmet og lader telefonen ligge i sengen, registrerer den, hvornår du i løbet af de sidste 30 min. af din nattesøvn rører på dig, herefter bipper alarmen på det tidspunkt, hvor du bevæger dig mest og har lettest ved at vågne. Men hvad har denne app egentlig med sundhed at gøre? Søvn er en vigtig del af vores sundhed og helbred, selv hvis du ønsker resultater med din træning er søvnen en af de vigtigste ting. Nogle forskere mener ikke, at mobilen hører hjemme i soveværelset pga. strålingsfaren og jeg er selv en smule skeptisk omkring det. Jeg sørger altid for at ligge min mobil i et andet rum eller med en god afstand fra hvor jeg sover, da jeg prøver at undgå at få alt for mange strålinger, derfor ved jeg ikke om jeg selv ville tage app’en her i daglig brug, men måske bare teste den for sjov skyld 

Hent Sleep Cycle App her.

aysjhv


 

Gymboss

Jge har før haft en gymboss, som jeg kunne medbring ti min træning, men her er en gratis app som har fuldstændig samme funktion. Jeg bruger app’en her under min egen træning og når jeg tæsker klienter igennem en træning. Jeg synes selv det er en rigtig fed måde at træne på og man kan lave forskellige workouts. Den jeg bruger mest hedder 40 sekunders arbejde og 20 sekunders pause. Man kan selv lave og gemme forskellige intervaller og give dem forskellige farver, så man helt præcis ved hvornår man er på og hvornår man har pause.

Hent GymBoss App her.

ydhbk


 

Endomondo

Endomondo er blevet en populær app og du har sikkert hørt om den før. App’en er god til måde løb, cykling, gang og andre distancer. Her er både GPS måler til hver aktivitet og du får målt præcist hvor langt og hvor længe du har trænet. App’en gemmer dine tider og du kan hermed få mulighed for at forbedre den til næste gang. Alle dine data bliver gemt på din profil og her har du så mulighed for at analysere din træning og konkurrere mod dine venner.

Hent til Iphone eller til Android

ydsgjk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvilke apps bruger du selv? og har du evt. nogle andre som er bedre end dem jeg bruger? Hit gerne med dine yndlings apps i kommentarfeltet! 

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.