Beauty Hårpleje Hudpleje Skønhedstips

5 effektive produkter jeg har med på ferie..

Der findes uendelig mange beauty produkter på markedet, og det er ikke altid nemt, at finde hoved og hale i, […]

juli 2019

Sarah Posin

Der findes uendelig mange beauty produkter på markedet, og det er ikke altid nemt, at finde hoved og hale i, hvilke produkter der virker og hvilke der måske er spild af penge.

Her er en liste over 5 produkter, der viser resultater..

1) Serum til bryn & vipper

Et af de produkter, som jeg nok har omtalt mest her på bloggen, er M2 beauté og Revitalash. Produkterne skaber virkelig flotte resultater og kan både fås til vipper og bryn, for længere, smukkere og stærkere hår, på kun 3 uger.

Læs også: Sådan får du lange naturlige vipper

Jeg har selv anvendt M2 Lashes og M2 Eyebrow inden ferien, så jeg har sikret mig et par fyldige bryn og et sæt lange øjenvipper 🙂

| Link |
Serum til bryn & vipper

2) Permanent farve til bryn & vipper

Når vipperne har fået ekstra længde med serum og brynene har fået mere fylde – eller hvis din naturlige hårvækst er lys. Så kan permanent hårfarve virkelig gøre underværker.

Læs også: Sådan farver du dine bryn & vipper

Personligt elsker jeg at få frisket mine vipper og bryn op med permanent farve, da jeg ikke nødvendigvis behøver at tegne mine bryn op og bruge mascara, for at give mit ansigt lidt liv.

| Link |
Permanent farve til bryn & vipper

3) Den sædvanlige dagcreme..

En sommerferie med sved, sol og solcremer i lange baner, kan ofte resultere i tilstoppet porer, som er ren guf for hudorme og bumser. Et af mine bedste tips, og noget jeg helt sikkert har gjort mig af erfaringer igennem tiden, er at bruge den samme dagcreme, som du også bruger til dagligt.

Læs også: En dagcreme med flere funktioner

Jeg er selv ret vild med produkterne fra Ole Henriksen, og har efterhånden en del af produkter fra serien. En af de produkter som jeg absolut ikke kan undvære, er dagcremen som indholder SPF 15.

Jeg bruger cremen dagligt, for at beskytte huden imod solskader -og så er det bare rart at man kan bruge den i poolen, eller ved stranden og undgå den fedtet konsistens, som solcremer ofte efterlader.

| Link |
Ole Henriksen SPF 15 dagcreme

4) En fugtgivende shampoo..

Jeg har før skrevet et indlæg, omkring shampoo og hvilken forskel det kan gøre på håret, at vælge produkter uden silikone.

Kevin Murphy har et hav af lækre produkter til håret, som også findes på hylderne i mange frisørsaloner. Jeg har anskaffet mig Hydrate-me shampoo og Hydrate-me hårkur, som giver mit hår ekstra fugt og pleje her i sommerperioden.

| Link |
Kevin Murphy, Hydrate-me Masque
Kevin Murphy, Hydrate-me Shampoo

Jeg kan tydeligt mærke en forskel på mit hår og synes det er en dejlig tanke, at bruge produkter, som indholder gode ingredienser, som både plejer og styrker håret.

Du kan finde alle produkterne fra Kevin Murpy, i linket her

5) Den langvarige pleje..

Som et nyt produkt, er jeg blevet ret glad for Leave-in repair fra Kevin murphy – da produktet sidder i håret hele dagen og efterlader det silkeblødt og går ind og arbejder i de skadet hårstrå.

| Link |
Kevin Murphy Leave-in repair

Jeg har tidligere skrevet et indlæg omkring produktet, som kan findes i linket her

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.