Træning Træningsprogrammer

5 fede WOD’s du kan lave udendørs

I den her tid, har jeg virkelig fået trænet udendørs, som aldrig før. Måske du har fulgt med på min […]

juli 2020

Sarah Posin

I den her tid, har jeg virkelig fået trænet udendørs, som aldrig før. Måske du har fulgt med på min Instagram profil og set nogle af de forskellige træningsprogrammer, som jeg har delt?

Da nedlukningen af fitnesscentrene begyndt, måtte vi jo søge til andre, alternative måder at træne på -og dem har jeg faktisk taget med mig videre, selvom fitnesscentrene igen har åbnet op.

I indlægget her, har jeg samlet nogle af de bedste WOD’s, som du selv kan træne, eller sammen med din ven, veninde eller kæreste. Er du startet i fitness igen, så vil du sagtens lave programmerne der 😉

Det eneste træningsredskab jeg har brugt i programmerne, er en kettlebell med sand. Du kan sagtens bruge en ganske normal kettlebell, ellers får du et link til hvor du kan finde en kettlebell med sand her.

Har her jeg samlet 5 effektive træningsprogrammer, som du kan lave med din træningsmakker. Hent programmerne ned på din telefon og kom godt i gang!

God fornøjelse!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.