Ellos Rabatkode Sweatpants

5 fine hygge-sæt

I samarbejde med Ellos.dk | Jeg elsker de dage hvor man kan tillade sig, at slænger rundt i hygge tøj dagen lang. Faktisk må jeg indrømme, at jeg har boet i mine grå joggingbukser siden jeg købte dem.

Ellos.dk kan du lige nu spare 33%, hvor jeg netop lige har fundet de her fine, brune joggingbukser. Jeg synes den brune farve er så fin her til vinter, da den ikke er nær så sart, som den grå kan være.

Og tjek så lige denne super fine, matchende top 🙂

Link: Sweatpants | Bluse

I kollagen nedenfor har jeg samlet en masse fine hyggesæt, som passer perfekt her i tiden – om det så gælder hjemmearbejdsdagen, hyggestunder på sofaen, eller de mange gåture.

>> Klik her & shop dine favoritter på Ellos <<

Lige nu kan du spare 33% på det dyreste item. Derudover sparer du yderligere 5% på i forvejen nedsatte varer.

Brug koden: 425426

Gyldig: 1/12-31/12

>> Klik her & shop dine favoritter på Ellos <<Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.