Stil og Inspiration

5 fine hygge-sæt

Jeg elsker de dage hvor man kan tillade sig, at slænge rundt i hyggetøj dagen lang. Faktisk må jeg indrømme, […]

oktober 2020

Sarah Posin

Sponsoreret af Ellos.dk

Jeg elsker de dage hvor man kan tillade sig, at slænge rundt i hyggetøj dagen lang. Faktisk må jeg indrømme, at jeg har boet i mine grå joggingbukser siden jeg købte dem. Jeg har samlet en masse lækre hygge sæt, samt en rabatkode som giver hele 33%

Ellos.dk kan du lige nu spare 33%, hvor jeg netop lige har fundet de her fine, brune joggingbukser. Jeg synes den brune farve er så fin her til vinter, da den ikke er nær så sart, som den grå kan være.

Og tjek så lige denne super fine, matchende top 🙂

Link: Sweatpants | Bluse

Her har jeg samlet en masse fine hyggesæt, som passer perfekt ind i tiden lige nu. Om det så gælder hjemmearbejdsdagen, hyggestunder på sofaen, eller de mange gåture.

 

>> Klik her & shop dine favoritter på Ellos <<

 

Lige nu kan du spare 33% på det dyreste item. Derudover sparer du yderligere 5% på i forvejen nedsatte varer.

Brug koden: 425426

Gyldig: 1/12-31/12

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.