Træning Træningstips

5 hurtige: Sådan kommer du i form, i det nye år

Glædelig nytår! Håber i er kommet godt ind i det nye år!  Nogle af os har måske allerede sat os […]

januar 2018

Sarah Posin

Glædelig nytår! Håber i er kommet godt ind i det nye år!  Nogle af os har måske allerede sat os mål, eller delmål for det nye år og måske de endda har noget med træning eller kost at gøre? Derfor vil jeg her komme med 5 guidelines til, hvordan du hurtigt kommer i form i det nye år. Læs med her!

1.  Sæt dig et mål

Måske du har et mål om at tabe dig x- antal kilo. Det kan det virke som et stort projekt og man kan derfor hurtigt miste interessen, da det kan virke som en stor mundfuld, at nå i mål med. Sæt dig derfor små delmål – hvor mange gange i ugen vil du træne, er der nogle madvaner du kan ændre? Vær realistisk overfor dig selv og start i de små – på den måde vil du også hurtigt opleve de små succesoplevelser, som vil motivere dig videre i dit forløb!

2. Varier din træning

Det motivere mig meget, at min træning ikke altid er den samme, men at jeg også træner efter lyst. Er du helt nybegynder er det klar, at der måske skal være en plan og lidt struktur over din træning og/eller kost? Så du ikke ender med at spilde tiden i fitness centeret, uden at få de resultater du ønsker.

Her er et eksempel på, hvordan du kan variere din træningsuge:


Mandag: Full body program (Find eksempel her

Tirsdag: Fri

Onsdag: Cardio eller HIIT (Find eksempel her

Torsdag: Fri

Fredag: Lav din egen wokrout (se hvordan her

Lørdag: Fri

Søndag: 30 minutters løbetur i det fri


3. Hvad motiverer dig?

Hvad får dig til at snøre løbeskoene? Er det en træning med dine veninder, kæreste eller fuld knald på høretelefonerne? Hvis du er helt nybegynder, så prøv de forskellige ting af og se hvad du synes bedst om og hvad der gør din træning til den bedste! Ofte kan det være en god idé at lave træningsaftaler, så man er bundet til at komme afsted og i træningstøjet!

4. Fortæl andre om dine mål

Ofte kan det være en god idé, at fortælle dine venner, familie eller kæreste om dit mål. Det kan ofte motivere os og vi har derfor noget at “leve op til”, da vi har fortalt andre, hvad vi gerne vil opnå.

5. Tolmodighed 

Vær tålmodig.. resultater kommer ikke natten over, men er en process som kræver vedholdenhed. Bliv ved, resultaterne skal nok vise sig!

 

Hvad gør du for at vende stærkt tilbage i det nye år?   ❤

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.