Beauty Skønhedstips

5 skønhedstips, du skal nå inden nytår!

Julefrokosterne står for døren og nytårsaften nærmer sig, her vil vi jo gerne gøre lidt ekstra ud af os selv […]

november 2018

Sarah Posin

Julefrokosterne står for døren og nytårsaften nærmer sig, her vil vi jo gerne gøre lidt ekstra ud af os selv og måske den fine glimmerkjole skal findes frem. Jeg har samlet nogle af mine bedste skønhedstips, til hvordan du kan forberede dig på de her arrangementer -og gøre det ekstra ud af fest looket.

Disse ting, er alle nogen du kan starte på nu og så vil jeg love dig, at du kan se forskel! Kig med her..

1. Lange naturlige vipper

Du kan stadig nå, at få lange naturlige vipper!  Jeg har efterhånden delt linket et par gange nu, da det her produkt er helt fantastisk og giver det vildeste resultat! Hvis du begynder nu, kan du stadig nå at vokse dig et par lange flotte bambivipper inden nytår. Faktisk kan du finde M2 Lashes og Revitalash sat ned med 45% i linket her! 

Jeg fik selv en vippeserum i fødselsdagsgave og er selv igang med at bruge det, så forhåbentlig kan jeg gå det nye år imøde, med et par lange flotte vipper. Her er et af mine tidligere før og efter vipper med vippeserum. Det er bare vildt, så effektivt produktet er!

Find produktet her

 

2. Rens din huden jævnligt!

Husk at få renset din hud godt igennem i denne periode. November og december er nogle måneder, hvor vi ofte får smovset lidt for meget sukker og fedtet mad -derfor er det også en god idé at pleje huden lidt ekstra, med gode og plejende produkter,  som både renser og giver en masse fugt til vinterenskulde.

Jeg er selv ret glad for rensebørsten her, hvor man kan bruge sit normale renseprodukt og dermed få renset alle dødehudceller væk. Jeg kan tydeligt se, hvordan huden bliver pænere og mere glødende at se på.

Find produktet her 

3. Flotte, stærke negle! 

Til jul, nytår og alle de arrangementer der venter derude, er det simpelthen et must med fine lakeret negle! Personlig hader jeg neglelak, da jeg ikke altid føler, at det giver det helt rette resultat og for mig holder det sig kun pænt i et par dage. Derfor har jeg brugt gellack i en del år, da det holder neglene stærke og pæne i 3-4 uger.

Gellack skal påføres på samme måde som neglelak, men skal hærdes under UV lys. For mig holder lakken i 3-4 uger, alt efter hvilken farve jeg vælger -og jeg kan nemt træne og bruge mine hænder, uden at neglene knækker eller lakken skaller af.

Det er super simpelt! Jeg har tidligere skrevet et indlæg om, ‘hvordan du laver dine egne gellack negle og hvordan du skånsomt fjerner lakken igen‘.

Find produktet her

4. Plej dit hår, med en kur der dur!

Ikke nok med at ens hud har brug for en ekstra kærlig hånd, her i kulden – så har håret også godt af lidt ekstra kærelighed. Ca. 1 gang i uge, smører jeg mine spidser ind i en god hårkur, så jeg på den måde kan have et fint og velplejet hår. Det giver en fin glans til håret og jeg kan nemmere frisere det igennem og det bliver sundere at se på.

Her er en liste 3 gode hårkure, som jeg har været glad for:

Find produktet her 

5. En flot naturlig glød

En god tan er næsten et must, især nytårsaften! Hvis man i så fald skal klemme sig ned i en fin kjole, vise sine bare stænger, arme eller ryg – er der ikke noget pænere end en lille smule glød. Det er desværre lidt svært at få, medmindre man lige har været ude og rejse.

Jeg er stor fortaler for selvbruner, da man nemt kan påføre det samme dag, som man skal noget og det giver den fineste naturlige glød! Jeg har testet en del selvbrunere igennem tiderne og vender altid tilbage til den samme.

Du kan finde produktet i linket her -og du kan både bruge selvbruneren til ansigt og krop!

Find produktet her

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.