Mine guides Stil og Inspiration

5 sunde blogs, du SKAL følge

Det er vigtigt at rose folk omkring sig og hvilken bedre dag at gøre det på, end starten på en […]

oktober 2017

Sarah Posin

Det er vigtigt at rose folk omkring sig og hvilken bedre dag at gøre det på, end starten på en ny uge! Mange spørg mig, om vi bloggere ikke er konkurrenter, men sådan ser jeg ikke på det. For mig er vi en form for “kollegaer”, som skal hjælpe og løfte hinanden i fællesskab – på den måde bliver vi alle større og stærkere i fællesskab.

Det er noget jeg synes vi alle burde gøre mere i, om det så gælder skole, overfor dine veninder, familie eller dine kollegaer – at løfte hinanden, give hinanden ros og generelt bare være gode til at sige til hinanden, hvis nogen gør det rigtig godt med noget!

Derfor kommer jeg her, med 5 sundhedsbloggere, som jeg synes fortjener et kæmpe skulderklap..

Stonemuse.dk

Hun er ikke just en sundhedsblogger som sådan, men jeg eeelsker hendes flotte billeder, hendes fede stil og hendes billeder falder bare så godt i mine øjne. Hun laver en del lækre asiatiske retter, så hvis man mangler inspiration til lækkert mad, gode spisesteder eller fede nye sneakers, så skal man helt klar hoppe ind og følge med her!

Madbanditten.dk

Hun laver de vildeste opskrifter på low carb high fat kager, brød osv. Hun er super kreativ og bruger sunde råvarer, til at lave de lækreste retter som man aldrig har tænkt de kunne laves. Jeg har bla selv lavet hendes opskrift på ‘sund hjemmelavet nutella’. Hendes instagram bruger jeg ofte til at få inspiration til retter, uden at skulle følge en specifik opskrift.

Healthyskinnybitch.dk

Jeg synes Sara Jin Smidt gør det hammer godt og hun er virkelig sej til sit arbejde! Jeg følger hende både på bloggen, men til dels på hendes instagram, hvor hun deler en masse gode træningsøvelser, lækre mad billeder og afholder en masse fede trænings events. Hun er ret motiverende og jeg elsker at se hendes instagram story. På hendes blog deler hun mange gode øvelser og værktøjer som du kan bruge til din egen træning, så hop ind forbi og se om der ikke gemmer sig noget du kan bruge! 

Marielouisecarmer.dk

I har sikkert set Marie Louise Cramer, hun er personlig træner og jeg er ret vild med hendes holdning til både træning og kost. Hendes blog er ret lækkert at swipe rundt på og der ligger mange små gode guldkorn til os piger som ønsker nogle gode værktøjer indenfor træning. Hun har netop lige lanceret en ny bog ‘din sunde plan’ – den gad eg godt have fingrene i 

Mortensvane.dk

Lidt atypisk i forhold til hvad man ellers forbinder med andre bloggere, men jeg er ret vild med Morten Svane’s blog og har hørt en del af hans Podcast, hvor der bliver diskuteret emner indenfor sundhed, kropsidealer, kost og træning og meget mere – ret spændende og meget tankevækkende.


Hvilke sundhedsblogs læser? Smid en kommentar i feltet og husk at giv et like, en thumbs up eller smid en hilsen til en som du synes fortjener det! Rigtig god mandag ❤

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.