Blandet Kosttilskud

5 Sunde kosttilskud du skal tilføje din smoothie

Nu skal der blendes! Jeg har endelig fået mig en fin lille mini blender, som nemt kan blende lækre, sunde […]

februar 2018

Sarah Posin

Nu skal der blendes! Jeg har endelig fået mig en fin lille mini blender, som nemt kan blende lækre, sunde smoothies to go.. eller to stay 😛 For at pifte mine smoothies lidt op, med lidt ekstra proteiner, vitaminer og grøntsager, har jeg fundet 5 sunde kosttilskud som jeg gerne vil dele med dig, som elsker hjemmelavet smoothies. Læs med her..

Sunde kosttilskud du kan bruge i din smoothie:

  • RAW GUARANA -bidrager til energi og kan derfor bruges som et alternativ for kaffe eller i en smoothie inden din træning eller i løbet af dagen.
  • GREENS 3G Lemon/Lime – Har du svært ved at få alle dine grøntsager i løbet af dagen, så er dette kosttilskud guld værd! Det er vegansk og indholder kun økologisk grønkål, persille og spinat.
  • ACAI POWDER – Er et af de hippe superfoods og indholder en masse sunde vitaminer og antioxidanter. Acai er specielt godt at bruge, hvis du skal lave en smuk insta-venlig smoothie bowl 😉
  • GREENS VEGETABLE BLEND – minder lidt om kosttilskudet ovenover fra. Dette indholder bla mynte, spinat, kakao, chiafrø, gojibær, chlorella, og mange andre ingredienser som er ret velsmagende – produktet er derudover også sødet med stevia. Jeg har brugt produktet her til bla. smoothie bowl, da blandingen smager ret lækkert.
  • PROTEIN RAW BLEND – en blanding af chiafrø, hampprotein, boabab, maca og lucuma, som kan tilføjes din smoothie, hvis du eksempelvis er vegetar eller veganer eller blot ønsker at få flere proteiner i løbet af dagen.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.