B3

5 Sunde kosttilskud du skal tilføje din smoothie

Nu skal der blendes! Jeg har endelig fået mig en fin lille mini blender, som nemt kan blende lækre, sunde smoothies to go.. eller to stay 😛 For at pifte mine smoothies lidt op, med lidt ekstra proteiner, vitaminer og grøntsager, har jeg fundet 5 sunde kosttilskud som jeg gerne vil dele med dig, som elsker hjemmelavet smoothies. Læs med her..

Sunde kosttilskud du kan bruge i din smoothie:

 • RAW GUARANA -bidrager til energi og kan derfor bruges som et alternativ for kaffe eller i en smoothie inden din træning eller i løbet af dagen.
 • GREENS 3G Lemon/Lime – Har du svært ved at få alle dine grøntsager i løbet af dagen, så er dette kosttilskud guld værd! Det er vegansk og indholder kun økologisk grønkål, persille og spinat.
 • ACAI POWDER – Er et af de hippe superfoods og indholder en masse sunde vitaminer og antioxidanter. Acai er specielt godt at bruge, hvis du skal lave en smuk insta-venlig smoothie bowl 😉
 • GREENS VEGETABLE BLEND – minder lidt om kosttilskudet ovenover fra. Dette indholder bla mynte, spinat, kakao, chiafrø, gojibær, chlorella, og mange andre ingredienser som er ret velsmagende – produktet er derudover også sødet med stevia. Jeg har brugt produktet her til bla. smoothie bowl, da blandingen smager ret lækkert.
 • PROTEIN RAW BLEND – en blanding af chiafrø, hampprotein, boabab, maca og lucuma, som kan tilføjes din smoothie, hvis du eksempelvis er vegetar eller veganer eller blot ønsker at få flere proteiner i løbet af dagen.

 This Post Has 8 Comments

 1. Pingback: 3 nemme tips: Sådan får du en sundere hverdag | Sarah Posin

 2. Pingback: Kosttilskud til vegetarer: Her er de bedste kosttilskud, til en sundere livstil

 3. Pingback: Gratis kostplan til kvinder » For vægttab og styrketræning

 4. Pingback: Kostplan til kvinder til en sundere livsstil » I billeder

 5. Pingback: Chiafrø » 5 ting du ikke vidste om du små sunde frø

 6. Pingback: Sund morgenmad: Sådan laver du hjemmelavet Acai smoothie bowl

 7. Pingback: Kosttilskud på mund spray: Derfor skal du vælge dine kosttilskud med omhug

 8. Pingback: Sund morgenmad: Sådan laver du en hurtig, lækker smoothie bowl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.