Blandet

5 Sunde snacks til farten

Er du på farten og har du lyst til en lille snack? Har du brug for lidt mad, lidt lækkert […]

januar 1970

Sarah Posin

Er du på farten og har du lyst til en lille snack? Har du brug for lidt mad, lidt lækkert at drikke eller noget til den søde tand, så er her 5 sunde snacks, som du kan snuppe med, hvis du er på farten 🙂Jeg er på tøse tur med to veninder til Hamburg, hvor turen er lang og det måske ikke altid er de mest helse-freakede butikker man støder på på motorvejen 😀 Du har måske selv bemærket det her i sommerferien? Jeg har kigget lidt nærmere på hvordan vi spotter de sunde hapsere på farten, her er 5 sunde snack til farten:

1. Paleo Juice

Hvis jeg har lyst til lidt lækkert at drikke på farten, så kan jeg helt klar anbefale den her vitamin bombe 😛 Rødbede, gulerod, citron og ingefær – det er noget der vil noget! Fordelen ved den her juice er at det er 100% juice. Ofte kan ulempen ved de her købe juice være at der er tilsat sukker eller os er juicen lavet på æblejuice, som er største delen af juicen. Her er der ingen frugt tilsat, kun rene grøntsager og så smager den bare himmelsk! De laver andre smags varianter, b.la også små ingefær og chili shots 😀

2. Stenalder brød (paleo)

Mmmh.. stenalderbrød! Masser af lækre kerner, æg, flere kerner og bare endnu flere kerner de eneste ingredienser som er tilsat denne her lækre og svampede snack. Jeg vil 100 gange hellere guffe sådan en stang her, end jeg ville købe en muslibar, tilsat en masse sukker.

3. auadour vand med smag

Vand kan af og til være en smule kedeligt, især når man egentlig bare har lyst til lidt lækkert. Aqua Dour er en vand med en smule brug, tilføjet smag. Rigtig lækkert alternativ hvis du har lyst ti

4. Gulerods stænger

5. Nødder

 

 

Her er 5 alternativer til at tilfredstille den søde tand eller trangen efter en lille snack på farten 🙂 Hvad gør du selv, når du er på farten og lige har lyst til at snacke den lidt?

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.