Dfghjk

5 ting du ikke vidste om mig…?

Hvis jeg kigger blot 3 år tilbage, havde jeg aldrig i min vildeste fantasi tænkt at jeg ville ende hvor jeg står i dag. Tænk at livet kan vendes til det helt modsatte og at man kan opnå noget som man aldrig før havde tænkt man kunne. Her kommer 5 ting fra mit liv, som du måske ikke vidste 😉 

1. Jeg var vegetar

Hele mit liv har jeg levet af kylling og fisk. Jeg har aldrig spist oksekød, pølser, bacon, frikadeller eller andet kød før jeg afsluttede min konkurrence diæt. Ja nogen synes det lyder helt tosset 😀 men det har næsten været helt unaturligt for mig at skulle spise kød, da jeg aldrig har gjort det før. Efter konkurrencen til New commers, var det som om at min kylling kvote var opbrugt og min krop bare havde brug for noget andet 😀 Det første måltid jeg fik efter var faktisk burgeren som er vist på billedet her – ja kønt er det ikke, men det var lige nøjagtig det jeg havde brug for hehe. I dag det helt naturligt for mig at spise andet end kun kylling og fisk, så diæten har vidst ikke været helt skidt hvis i spørg min kæreste 😉

11993277_1632595920331855_121559962712944451_n

2. Jeg har været Cult pige

Tro det eller ej, jeg har været den vildeste party pige. Med et arbejde som cult pige og en venindekreds som elskede at feste torsdag, fredag og lørdag. Med over 3 års arbejde hos Cult, er jeg b.la blevet brugt i deres markedsføring af Cult Raw Energi, Cult Cola og efter min livstil har taget en lidt anden drejning, er jeg efterfølgende blevet brugt som front figur for deres Protein vand ‘Wital Water’. Da jeg stod på diskotekerne iført uniform og solgte Shaker og Mokai i lange baner, havde jeg da aldrig i min vildeste fantasi tænkt at 3 år efter, skulle jeg ende op med at stå og flexe min overarm på en reklame for en protein vand hehe 😂.sedfghyjklæ

 

31408_407523355981_1921050_n

3. Jeg er uddannet tøj designer

Min store drøm har siden jeg var helt lille altid været at blive tøj designer, derfor er det altid det jeg målrettet har arbejdet imod. Sidste år blev jeg uddannet designer med speciale i fashion design, med top karakter og den gyldne saks i bagagen. Livet kan tage nogle vilde ændringer og hvem havde nogensinde tænkt at de 6 år jeg har studeret til designer, skulle ende her hvor jeg står idag? Nye interesser skal prøves og hvem siger at der ikke en dag kan komme noget design igen? 🙂

dfghj

4. Jeg hader at løbe! 

Jeg hader at løbe! Jeg synes det er det mest dødsyge – selvom jeg gang på gang prøver at give det en chance ved at finde det hyggelige og dejlige i en udendørs løbetur. Der går ikke mere en 2 minutter før jeg tænker ‘Hvornår er jeg færdig’. Jeg oplever tit at folk tror at jeg kan løbe lange ture, men der kan i godt tro om 😉 Op til konkurrencen skulle jeg tabe mig nogle kilo og det gjorde jeg ved en masse power walk og interval på crosstrainer. Så er du ude på et vægttab og hader du at løbe? ja så er der altså håb forude 😉

5. Jeg har været en lille grå mus

Jeg har altid været ekstrem genert og det kan nok bunde lidt i at jeg er ekstrem perfektionistisk og gerne vil gøre alt til perfektion. Det har altid været min største udfordring og noget der er blevet arbejdet rigtig meget med. I dag er det blevet meget bedre og det er nok kommet lidt af at der er blevet sat nogle personlige mål, hvor jeg virkelig er blevet presset ud i situationer, hvor jeg er kommet ud af min komfort zone.

At sætte sig selv nogle “små udfordinger” jævnligt, hvor man lige stopper op og tænker “ej det tør jeg ikke” eller “ej det kan jeg ikke”, situationer hvor man kommer ud af sin komfort zone, ja det tror jeg har været med til at hjælpe mig på rette spor og det er nok også her hvor man virkelig kan få lov til at vokse og lære sig selv at kende.

3 græseoverskridende ting i mit liv:

  • Et job som Cult pige
  • At skulle stille op i bikini fitness
  • Karriere skift

Meningen med det her indlæg er blot at vise at uanset hvor du er i dag og hvor du befinder dig henne i dit liv, så kan du altid forandre dig eller lave noget om, blive bedre eller gøre tingene på andre måder. Du kan vælge lige det du har lyst til at blive eller være, hvis bare du arbejder hårdt og målrettet imod det! – Go’ forit!

Har du sat dig et mål? eller har du bevidst lavet nogen ændringer i dit liv? Smid gerne din kommentar 😊

sarah-posin-logo-blogThis Post Has One Comment

  1. Tass

    Uanset hvilken retning du vælger, så vil du altid være helt fantastisk <3 Og jeg vil altid støtte dig 100 %.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.