Hverdag & velvære Træning Træningstips

5 ting fra min sportstaske

Har du også nogle ting som du simpelthen ikke kan undvære i din sportstaske eller ting du skal gøre inden […]

august 2015

Sarah Posin

Har du også nogle ting som du simpelthen ikke kan undvære i din sportstaske eller ting du skal gøre inden du skal træne? Jeg viser her 5 ting fra min sportstaske, som jeg simpelthen ikke kan undvære. 🙂dgfhjgk

1. Nano 5.0 – Ligger helt klart på min nummer 1 😛 Det er den bedste all-around sko, da den har en flad og stabil stål, så den er både rigtig god når man skal lave øvelser som squat, dødløft og andre øvelser hvor det kræver at man står godt fast. Den er derimod også god som helt almindelig fitness sko. Jeg har trænet i Reebok Nano ligesiden jeg begyndte, men har lige fået denne nye model fra Reebok 😀 Jeg har fundet samme model lidt billigere og så endda i lilla og grå – meeega flot farve 😛 Du kan finde den i linket >>her.

Hey @helsematildedk jeg tester også lige mine nye @reebok i en lækker omgang pistols JA TAK de duer! #nano5 #pistols @crossfitbabes #reebokcrossfit

2. Vægtløftersko – Ja man bliver squ lidt af en sko freak med alt det udstyr 😀 Hvorfor nu 2 par sko? Vægtløftersko gør en forskel i øvelser hvor man skal bruge sin smedlighed, som f.eks squat. Du har måske set folk squatte med noget under hælene før, vægtskiver eller plader? Det har samme formål, men man står bare meget mere stabilt i vægtløftersko.

squat-1

3. Sjippetorv – Er jeg til træning og trænger til at få pulsen hurtigt op, så er sjippetorv en genial ting 😛 lidt sjip efter styrketræning eller som en del af en work out, for at få pulsen op og forbrændt en masse kalorier og forbedre kondinationen. Du kan ofte finde sjippetorv i dit fitness center, men de er ofte lidt tykkere i snoren og er dermed også tungere at svinge med. Jeg er mest til speed rope, da de kan justeres efter ens højde og så er det nemmere at lave dobbelt sving 😉

 

4. Shaker – Min kære shaker, som jeg altid har med under min træning, enten med vand eller BCAA.

5. Protein bøtte – Jeg synes selv det er skide genialt 😉 en lille praktisk bøtte fra myprotein, som er fyldt op med proteinpulver. Istedet for at skulle huske at tage et scoop med til hver træning eller slæbe på sin store bøtte proteinpulver, så har jeg fyldt den her lille bøtte, så jeg altid er sikker på at have noget med på farten. Der er nemlig ikke noget mere træls end når man har glemt sin protein shake efter en hård træning 😀

Det var en kort opramsning af min top 5 af vigtige ting i min sportstaske. Hvilke ting har du altid med i din sportstaske?
sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.