Blandet

6 hjemmesider med vilde tilbud!

Black friday er lige rundt om hjørnet og en del af de store online butikker er ved at gøre klar […]

januar 1970

Sarah Posin

Black friday er lige rundt om hjørnet og en del af de store online butikker er ved at gøre klar med vilde tilbud. Hvilke steder holder du øje med? og har du nogle ting som du håber bliver sat ned? Jeg har samlet 6 hjemmesider, som kommer til at køre en masse gode rabatter på en masse fine ting…

1. Zalando.dk

 

2. Boozt.com

 

3. Nelly.com

 

Reklamelink: 1 her, 2 her, 3 her, 4 her, 5 her, 6 her 

4. Asos.com

 

5. Matas.dk

Jeg mangler selv parfume og holder derfor skarpt øje på Matas, da de ofte har ret gode tilbud på bla parfume. Jeg kunne rigtig god tænkte mig at få fingrene i Sí fra Armarni – den er virkelig lækker! 

Reklamelink: 1 her, 2 her, 3 her, 4 her, 5 her

6. Billigvoks.dk

Skal du have fat i de populære og effektive serumprodukter, så er der ret vilde tilbud at hente på billigvoks, hvor de kører tilbud på både M2 beauté og Revitalash – begge produkter har jeg testet og opnået synlige resultater. Du kan se mit tidligere indlæg på lange vipper her & bryn her 

Reklamelink: Find billig vippe serum >>her

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.