Beauty Hudpleje Skønhedstips

6 sjove & anderledes ansigtmasker

Ansigtsmasker kan virkelig gøre en forskel for min hud og dens glød. Der er ikke noget mere lækkert end at […]

oktober 2018

Sarah Posin

Ansigtsmasker kan virkelig gøre en forskel for min hud og dens glød. Der er ikke noget mere lækkert end at kræse med en lækker ansigtsmaske og nogle gode plejende ansigtsprodukter. En tur hos kosmetologen er også virkelig lækkert, men der findes efterhånden mange rigtig gode ansigtsmasker, som du nemt kan anvende hjemme, enten alene eller sammen med din veninde – hvis i skal have en hyggelig aften i skønhedens tegn!

Jeg har samlet 6 sjove og lidt anderledes former for ansigtsmasker, som jeg synes giver en rigtig fin hud, med fugt og ekstra glød!

Kig med her og se hvordan de forskellige ansigtsmasker fungerer…

 

Ahava 25K gold mineral mud mask

Den her ansigtsmaske er ret sjov og særdeles anderledes end hvad vi ellers kender til ansigtsmasker. Masken indholder nemlig en kombination af mudder fra det døde hav, samt guldpartikler som får masken til at se ret så fancy ud, når den sidder på (det er den jeg har på, på billederne)

Man bliver nærmest helt betaget af at kigge på den fine guldfarve!

 

LÆS OGSÅ: Bedste serum til lange naturlige vipper 

 

Selve masken har en cremet konsistens og der medfølger en lille pensel, så den er super nem at påføre. Huden bliver lækker fugtet og har en nærende anti-age effekt, som opstrammer huden og kæler af, så du får en forfriskende følelse.

Jeg selv brugt masken et par gange nu og kan slet ikke lade være med at snappe, når jeg har den på, fordi den simpelthen er så flot!

| Kan købes her |

 

Miqura bubble mask

Jeg fik engang tilsendt masken af Miqura selv. Har i set deres sortiment? de har faktisk mange sjove produkter som jeg godt kunne tænke mig at prøve, men ansigtmasken her har jeg førhen set på sociale medier, da den ser ret sjov ud, når den arbejder sig ind i huden.

Selve masken er en papirmaske, som man ligger på ansigtet. Du kan sagtens gå rundt med den på, da den er fugtet og derfor sidder helt tæt til ansigtet. Det som er så sjovt ved ansigtsmasken fra Miqura, er at når den har siddet på lidt tid, så begynder den langsomt at skumme op og ser ret sjovt ud!

Miqura ansigtsmaske har en antibakteriel virkning, som renser porerne og huden helt i dybden og man får en flot opfriskende glød. Den er velegnet til alle hudtyper og er meget skånsom. Skal du have en veninde aften, er den her maske ret sjov og jeg er sikker på i vil få et godt grin!

| Kan købes her |

 

Ecooking peel maske

Jeg har flere produkter fra samme mærke og det er helt klart et af mine yndlings mærker indenfor ansigtsprodukter. Den her maske er lidt anderledes, da det er en peeling maske, som kun må sidde på huden i 4-6 minutter. Den går ind og virker med det samme og du kan nærmest allerede mærke dens virkning, i det du påfører den.

 

LÆS OGSÅ: Er vippeserum farligt? Og hvilke bivirkninger kan det have?

 

Ansigtsmasken er en form for syrebehandling, men ingredienserne findes i naturlige råvarer og i princippet kan de anvendes i madlavning (anbefaler jeg ikke )

Peeling masken fra Ecooking reducerer fine linjer, har en form for anti-age effekt, udglatter og efterladen huden ungdommelig. Produkterne er 100% vegansk og fri for parabener. Jeg vil anbefale at bruge masken her inden sengetid, da huden godt kan blive en smule rød i det 🙂

| Kan købes her |

 

Anne Marie Börlind 2 in 1 black mask

Ansigtsmasken her har en matterende og peelende virkning, som egner sig rigtig god til fedtet hud. Den bekæmper urenheder og formindsker porerene. Masken er en slags creme, som navnet også siger er helt sort! Den indholder samtidelig naturlige og økologiske ingredienser og er fri for parabener.

| Kan købes her |

 

Maskeraide – all eyes on me

Indholder 4 sæt med opstrammende øjenmasker. Det er en effektiv måde at modvirke sorte rander under øjnene og så efterlader den en opfriskende følelse og tilføjer en masse fugt, som får ansigtet til at se mere friskt ud. Du kan nemt anvende Maskeraide forfriskende øjenmasker en dag, hvor du skal noget, men føler du ser en smule træt ud og derfor mangler et forfriskende boost under øjnene. De hjælper med det samme! 🙂

| Kan købes her |

 

 

Ecooking lermaske

Nu kommer jeg ind på Ecooking igen, men det er der altså også god grund til. Jeg elsker som sagt mærket her, da jeg virkelig kan mærke effekten af dem! Som jeg ovenover har nævnt, så indholder produktet kun naturlige ingredienser, som også kan findes i fødevarer og så er de vegansk og indholder ingen parfume eller parabener.

 

LÆS OGSÅ: Sådan ser min morgenrutine ud..

 

Ansigtsmasken her er en lermaske, som nemt påføreres på huden og langsomt tørrer ind som ler gør. Du vil imens du påfører masken kunne mærke, hvordan den arbejder sig ind i huden og nogen vil måske synes det vil føles lidt små ubehageligt, da det prikker lidt i hudens overflade.

Den reducerer synlige porer, urenheder og minimerer produktionen af fedtet hud. Masken her er også en af mine favoritter, da den er nem at gå i krig med og giver et rigtig fint og forfriskende glød til huden! Derudover kan jeg godt lide produkter som ikke virker for kemiske og jeg føler virkelig at denne her ansigtsmaske er noget af det reneste.

| Kan købes her | 

 

 

Hvilke ansigtsmasker kan du anbefale? Her var min top 6 af sjove og anderledes former for ansigtsmasker. Håber det kan give et indblik i, hvilken ansigtsmaske der vil passe godt til dig og dine behov 🙂 Knus for nu!

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.