Blandet Skønhed

6 skønhedsproblemer, der er lette at løse!

Vi har alle de her små skønhedsproblemer, men heldigvis findes der et hav af løsninger hertil. Jeg har fundet 6 […]

januar 2018

Sarah Posin

Vi har alle de her små skønhedsproblemer, men heldigvis findes der et hav af løsninger hertil. Jeg har fundet 6 typiske skønhedsproblemer, som vi kvinder går og bikser med og kommer her med mine bedste råd, til at løse dem. Læs med her!

1. Skrøblige negle 

En del af jer har måske allerede læst mit indlæg ‘Sådan laver du dine egne gellack negle’  og ved derfor, at jeg er stor fortaler for hjemmelavet gellack negle! Jeg har brugt produkterne i flere år, uafbrudt! Det styrker mine negle og de holder sig flotte, lange, selvom jeg træner og bruger mine hænder meget. 🙂

Du kan finde de gellack produkter, som jeg bruger i linket her

2. Korte vipper 

Vippe serum er seriøst det bedste produkt!! Tro det eller ej, men de dyre dråber virker virkelig! Hvis du ønsker fyldigere og længere vipper, så skal du have fingrene i et af de følgende produkter her. Jeg har både brugt M2 Lashes og Revitalash, som begge viser rigtig flotte resultater! Du kan finde mine før & efter billeder, i mit tidligere indlæg her

Find rabat på M2 Beauté og Revitalash: HER

3. Manglende glød 

Vinteren er ikke ligefrem der hvor vi ser allermest friske ud og en lille smule glød, kan virkelig gøre underværker. Jeg bruger selv selvbruner hele håret rundt, når jeg lige trænger til at friskes lidt op 😉 Igennem tiden har jeg prøvet en del forskellige mærker og former af og har erfaret mig, at de her to er nogle af mine absolut favoritter! Selvbruner moussen er sindsygt god til kroppen, hvis du skal i byen eller til et arrangement, hvor du ønsker lidt ekstra glød.  Matas egen selvbruner spray bruger jeg til dagligt brug, både til ansigt og krop. Den giver et rigtig flot og naturligt look, uden at have det der typiske selvbruner look.

4. Store porer, ar og ujævnheder 

En træls hud kan virkelig ødelægge meget! Heldigvis findes der et par effektive midler, til hvordan man selv kan reducere ar, synlige porer og ujævnheder i både ansigt og krop. Jeg kender selv en del som har fået flotte resultater med dermaroller og jeg har faktisk også selv brugt den i både ansigt og krop (på mine baller)

Produktet er ret effektivt, da de små nåle går ind i huden og genopbygger en ny, smuk og stram hud -og herved kan man slippe af med de små, trælse ting som vi ellers prøver at dække med makeup.

5. Fladt & fedtet hår 

Jeg har fundet et rigtig godt produkt, som bringer en del fylde til håret og som også er HELT genial, til de dage hvor håret føles en lille smule fedtet! Produktet er fra det svenske mærke, Björn Axén og kan findes her. Jeg har efterhånden prøvet et par produkter fra samme mærke og de laver virkelig nogle lækre produkter!

6. Synlige udgroninger

Her kommer mærket Björn Axén lige ind i billedet igen! De laver en virkelig god concealer spray, som netop er beregnet til synlige udgroninger. Det er en lille spray, som giver et virkelig flot og naturligt dækkende resultat. Der findes også andre muligheder såsom Maria Nila, som laver en lækker skullefarve, som farver håret let og naturligt. Jeg har prøvet Maria Nila i en mørkebrun skyllefarve og det holdte ca. en uge 🙂

Hvilke gode beauty tips bruger du..?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.